I Partizanu odložen meč!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.08.2019.
14:53
Izvor: Sportske.net

Meč koji je planiran da se igra predstojećeg vikenda, neće biti odigran.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

FK Partizan je danas obavestio javnost da utakmica 6. kola Linglong Super lige između Partizana i Radnika neće biti odigrana u prvobitno zakazanom terminu.

Sve je podređeno utakmicama crno-belih i Moldea, prvi meč je na programu u četvrtak na stadionu Partizana, drugi sedam dana kasnije u Norveškoj, pa bi utakmica sa Radnikom dodatno omela ekipu iz Humske u ostvarenju primarnog cilja, igranja u grupnoj fazi Lige Evrope.

"FK Partizan zvanično potvrđuje da će utakmica 6. kola Linglong Tire SLS FK Radnik-FK Partizan biti odložena. Novi termin odigravanja utakmice biće naknadno određen", stoji u saopštenju kluba.

Podsetimo, danas je odložen i meč Crvene zvezde i Čukaričkog koji je takođe trebalo da se odigra predstojećeg vikenda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 20.08.2019
17:09

Da Ivanjica i Surdulica imaju aerodrome prvi bih se usprotivio odlaganju, ali bi bilo mnogo da u 2 dana između 2 utakmice ekipa jedan dan ima za odmor ili trening, a drugi dan za put i da onda igra ili bez odmora ili bez treninga. zvezdina situacija je potpuno drugačija, ona je i protiv Voždovca i protiv Čukaričkog trebala da igra u Beogradu tako da bi dane koji bi Partizan proveo u putu zvezda imala za pripremu utakmice, ali zvezda je pobegla od duela sa Voždovocem i Čukaričkim.

avatar
Man united
Tuesday, 20.08.2019
21:26

Не идете до Куала Лумпура. Ивањица је на 2, 3 сата вожње. Ако Партизану треба цео дан да дође до Ивањице, купите аутобус. Пешке и бициклима нећете далеко стићи.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 21.08.2019
00:48

A to sto cemo protiv Surdulice krajem oktobra, ili pocetkom novembra igrati po blatistu? Nikom, nista.

avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 20.08.2019
15:40

Ni na jednom mediju bilo elektronskom bilo pisanom sem vas niko nije objavio da je Partizan odlozio utakmicu a svi su javili samo za cigane!!!???

avatar
REVØLT
Tuesday, 20.08.2019
15:03

FK SURDULICA!!! Niti se oni tako zovu, niti (bi)smo mi (bili) domacini, dokle bre vise?! Naravno, ovo ide na adresu kluba.