I Partizan za Kokezu, Tole dobrodošao u Humsku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.05.2016.
09:19
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Više nema dileme, i u Partiizanu su se pomirili sa predstojećim izborom Slaviše Kokeze za novog predsednika FSS.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Tomislav Karadžić broji poslednje dane na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a njegov naslednik će, bez ikakve dileme, biti Slaviša Kokeza.

Skupština FSS na programu je 20. maja, kada bi ovo trebalo da bude formalizovano, a u prilog svemu ovome je govorio i potpredsednik Partizana Milorad Vučelić u izjavi za ''Alo''.

On je potvrdio da će i klub iz Humske podržati Kokezin izbor, bez obzira što je budući predsednik FSS bio u najužem rukovodstvu Crvene zvezde.

''Partizan podržava Kokezu, a zašto i ne bi kada ga podržavaju svi u Savezu? Smatram da bi prvi cilj trebalo da mu bude plasman Srbije na Mondijal, a drugii rešavanje pitanja reda i bezbednosti na stadionima. Razgovarao sam nedavno sa njim na finalu Kupa Srbije u Gornjem Milanovcu, a on je ovoga i sam svestan'',
objašnjava Vučelić.

On ovakav stav crno-belih ne doživljava kao nekakvu izdaju Tomislava Karadžića, bivšeg predsednika Partizana, a ako je Toletu za utehu, Vučelić mu poručuje da su mu vrata u Humskoj uvek otvorena.

Beta/BranislavBožić/Ds


Tomislav Karadzic

''Karadžić je veoma zaslužan za razvoj srpskog fudbala. Učinio je neke dobre stvari, ali mu je nešto nedostajalo. Reprezentacija je ključna, kao i plasmani na velika takmičenja, ali nisu rešeni problemi sa huliganima.

Što se tiče Partizana, Tomislav je kod nas uvek dobrodošao, uostalom, član je Skupštine, tako da za njega ovde uvek ima mesta'',
jasan je Vučelić.

Četiri dana kasnije su izbori i u Partizanu, a za sada je jedini kandidat Ivan Ćurković, koji je na čelu i aktuelnog rukovodstva. Vučelić, ipak, ostavlja mogućnost da se u narednih nekoliko dana kandiduje neko iz opozicije, a to bi, bar prema medijskim najavama, trebalo da bude Nenad Bjeković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PovratakraljaXXXVIII
Wednesday, 18.05.2016
13:44

Maaarš svi zajedno iz srpskog fudbala!

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 18.05.2016
19:00
avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 18.05.2016
10:53

Karadžić i razvoj srpskog fudbala?! Prespavao sam nešto ovde.

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 18.05.2016
19:01

U tom slucaju ti spavas veoma dugo, jednu deceniju :D

avatar
Wednesday, 18.05.2016
09:27

Mozda zato sto je citav Savez korumpiran? Jedini smo bili protiv ponavljanja poslednjeg kola, jedini protiv promene sistema takmicenja, glasajte protiv!!!

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 18.05.2016
11:46

Jel taj isti savez korumpiran samo ove sezone, ili citavu proslu deceniju? Preciziraj na koji period mislis, toliko da vidimo da li zelis da budes objektivan. Ako je korumpiran recimo, poslednjih desetak godina, onda se mnogo toga dovodi u pitanje, izmedju ostalog i titule?

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 18.05.2016
19:05

Titule se znaci ne dovode u pitanje. U tom slucaju dao si ocigledan odgovor, koji sam vec znao. Providan si skroz, a mislio sam da od tebe mogu cuti trunku neke realnosti. Isti si kao tvoji drugari ovde, kad nije po meri onda kukanje na drugog, ni slucajno nema krivih u partizanu, svi se urotili protiv JSD. Meni licno to ne smeta, sto se mene tice krivite savez narednih dvadeset godina, a nek smo mi prvi. Sto kasnije ukapirate da je problem kod vas, to je bolje po nas :D

avatar
Wednesday, 18.05.2016
12:44

P.S. I (u vidu) vas u sezoni 2007/08...

avatar
Wednesday, 18.05.2016
12:33

Uvek je bio korumpiran, titule se ne dovode u pitanje jer nismo imali ozbiljnu konkurenciju u zemlji osim Vojvodine u jednoj ili dve sezone.

avatar
Sin Dragan
Wednesday, 18.05.2016
09:27

Podrzavati jednog ovakvog coveka to i lici na partizan.

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 18.05.2016
11:46
avatar
Wednesday, 18.05.2016
09:23

Ne mogu da verujem ko ce postati predsednik Saveza, kakva je ovo sprdnja, kakva igrarija...

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 18.05.2016
11:52

Zasto da ne, kad je Tolo mogao sto godina da vlada, a u to vreme nas fudbal da padne na jako niske grane, onda Kokeza moze bar jedan mandat. Mozda krene na bolje, mozda ne. Ne treba suditi a priori. Dajmo coveku priliku, iako ja znam zasto vam je on trn u oku. Budite malo parlamentarni. Pokazite zasto ste avangarda, iako to niko ne zna, mada lepo zvuci kad se izgovori, jel da :D

avatar
jv
Wednesday, 18.05.2016
14:59

Godinama je na celu FSS bio covek blizak Partizanu, i unistio nas fudbal. Sada na celo FSS dolazi covek blizak Crvenoj Zvezdi, koji nije uradio nista ni dobro ni lose, i ti ga vec kritikujes? Klubastvo, razdor izmedju navijaca Zvezde i Partizana, je dovelo do toga da vecina navijaca hvali svoje, a kritikuje tudje. Zbog toga, a dosta Grobara daje podrsku Toletu, je on imao prilike da uradi ovo od naseg fudbala. Kokeza ne bi bio moj izbor, to je sasvim sigurno. Ali ne osudjujmo unapred, osudimo prave krivce za postojece stanje. Samo tako nas fudbal moze napred.

avatar
Wednesday, 18.05.2016
12:08

Stvarno ne razumem zasto ti trebaju ovakvi komentari svakog dana, mozes ti i mnogo bolje samo kad se potrudis...