I njega su mnogi omalovažavali, smejali se pozivu u reprezentaciju, odgovorio je na idealan način!

Autor: Beta Beta
sreda 02.10.2019.
09:13
Izvor: Beta

Bio je u prethodnom periodu na meti brojnih kritika, a mnogi zaboravljaju da ga je još Slavoljub Muslin promovisao u reprezentativca, da je ovakve golove kao sinoć davao i u dresu Srbije, dok ga povreda nije od tog dresa odvojila.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je večeras da je njegova ekipa i u prvom poluvremenu videla da može da igra sa Olimpijakosom, da su crveno-beli zasluženo pobedili i istakao da je "vrhunski osećaj" postići gol za preokret na punom stadionu.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sinoć Olimpijakos sa 3:1, u drugom kolu Grupe B Lige šampiona.

"Vrhunski je osećaj postići gol na punoj Marakani, pogotovo za preokret. Čestitao bih momcima na pokazanom karakteru posle glupo primljenog prvog gola i posle 0:1 na poluvremenu", rekao je Milunović za Arenu sport.

Zvezda je pobedila posle preokreta, pošto je Olimpijakos vodio od 37. minuta golom Rubena Semeda. Pobedu Zvezdi doneli su Miloš Vulić u 62, Nemanja Milunović u 87. i Ričmond Boaći u 90. minutu.

"I u prvom poluvremenu smo videli da možemo da igramo, morali smo to da iskoristimo. Dosta je promenio taj crveni karton, ali mislim da smo i veći deo prvog poluvremena kontrolisali loptu.

Malo nam je falio pas u završnici, ali znali smo da treba da pomerimo zadnju liniju, da pritisnemo protivnika, da ih vratimo u njihovih 16 i uspeli smo u tome. Povećao se broj napada, centaršuteva i ulaskom drugog špica preuzeli smo sve u naše ruke i zasluženo pobedili", rekao je on.

U drugom meču Grupe B Bajern iz Minhena je ubedljivo slavio protiv Totenhema sa 7:2.

Zvezda je sada druga na tabeli tri boda.

"Idemo utakmicu po utakmicu. Vidite rezultat u Londonu, sve je moguće. Bitno je da se odmorimo i da se spremimo za Napredak, pa ćemo da razmišljamo o narednim utakmicama u Ligi šampiona", rekao je Mulunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 02.10.2019
12:42

Milutinovic je odlican igrac sa vrlinamai manama kao i svi ostali.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 02.10.2019
10:06

Zar nista pametnije nema da se napise posle pobede,vec likovanja dolaze kao iz tabora jedne stranke?!
"Smejali su nam se"
"Bilo im je krivo"
"Smenjivali su me i govorili kako sam bivsi"
"Otvoreno su mi govorili da ne veruju u mene"...
Hajde napisite ko je omalovazavao ovog igraca,pa jos da se zacini,dosoljeno u naslovu "smejali se pozivu u rep."
Gde je to pisalo ?!Pratim sportskevesti i ovog Milunovica niko nigde ne spominje!
Mislite da je nekog razumnog briga koga je selektor zvao za rep?!
Bas me briga koga je zvao,sve ce se videti na terenu.Ako je zvao nekog loseg igraca,izgubice utakmice,kvalifikacije,mesto selektora,nece ici na veliko takmicenje koje je merilo kvaliteta..Nece niko ni kupiti tog igraca ako se blamira u dresu rep.
Ako nece da zove Miletica i Urosevica,koji su u formi,igrali protiv brzih igraca,ima supalj tim u odbrani bez bekova i primi 4 gola iz kontre i prekida..
Moje misljenje je da ovaj Mikunovic nije nista bolji od Pavlovica,Mitrovica iz Strazbura,pa cak i Ostojica ali nigde nisam napisao da je smesan njegov poziv u rep.

avatar
Mads87
Wednesday, 02.10.2019
13:39

Od Ostojica je bolji a od ostalih svih koje si nabrojao je losiji dosta. Tanak nesiguran igrac dobar glavom sve ostslo tanko. To stop je dao gol pa sta dao dao jel sad zbog toga treba da ga kujemo u zvezde.Odbrana je bila mnogo sigurnija sa vujadinom i degenekom nego sada

avatar
Pic.usti zamugljao!
Sunday, 06.10.2019
00:32

Da ti odg. na donji kom.
Protiv Kopenhagena je bio ocajan,svaki skok ide laktom..Odbrana je mnogo bolja kada igra Zarder (pocetak sezone),ali odlicno igra i levog beka..Pa i ja sam Partizanovac...

avatar
dr Milojević
Wednesday, 02.10.2019
15:54

Dakle grobaru, pali sa naših vesti, prošle godine smo u prva dva kola LŠ dobili 6 komada, a sad 4, i imamo 3 boda, a prošle godine 1 bod. Brojke sve govore.

avatar
Man.United99
Wednesday, 02.10.2019
15:47

Ako zelis da te neko shvata ozbiljno ne spominji Pavlovića i Ostojića u istom kontekstu