I Nišlije žestoko oplele po crno-belima: ''Ko o čemu, Partizan o poštenju!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 15.05.2017.
15:48
Izvor: Beta

Fudbalski klub Radnički pozvao je Partizan da za predstojeću utakmicu u Super ligi pozove i posmatrače Svetske fudbalske federacije (Fifa), kako bi bili sigurniji u regularnost meča.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Pojedini mediji su ranije danas objavili da je Partizan za predstojeću utakmicu 36. kola Super lige Srbije protiv Radničkog pozvao posmatrača Evropske fudbalske unije.

"Radnički će, kao i uvek, u svakom meču ići na pobedu, a izuzetak neće biti ni utakmica sa Partizanom, a ni Zvezdom. Naš klub se našao u unakrsnoj vatri između Zvezde i Partizana. Smatramo da je dosta da u njihovom sukobu dovode u pitanje našu čast", ističu u klubu iz Niša.

Takav potez Partizana u Radničkom vide kao pokušaj pritiska na klub.

"Pokazalo se više puta u prethodnom periodu da 'ko o čemu Partizan o poštenju'. Najpre su se žalili zbog sudija, koji još nisu određeni, čime su opet pokušali da utiču, po staroj oprobanoj metodi na izbor sudija", piše u saopštenju Radničkog.

"Radnički ne zna ko će biti sudija na utakmici, niti smo se bavili time. Zbog sporta i fer-pleja Partizan mora da prestane da izigrava proroka ili baba Vangu, jer to što rade nije ništa drugo nego pokušaj da utiču na izbor sudija i ishod utakmice, na šta se upravo oni konstantno žale. U svakom slučaju, naš Radnički će se boriti protiv oba kluba, jer je naš cilj da zaigramo u Evropi", dodaje se u saopštenju Nišlija.

Radnički navodi da su, kao i svi ostali klubovi, "umorni od prepucavanja" izmedju Zvezde i Partizana.

"Uostalom, svoje spekulacije neka ostave kao opravdanje za svoje buduće neuspehe. Smatramo da su nedavna saopštenja Partizana još jedan pokušaj pritiska na nas", navodi se u saopštenju Radničkog.

Utakmica između Radničkog iz Niša i Partizana igraće se u sredu od 19.00.
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

55 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gosfkcz
Monday, 15.05.2017
20:45

Bez veze je kad titula ode van srbije, pogotovo na ovakav nacin. A sto se tice pritisaka to su svi videli, mesec dana pred svaki derbi to sto su radili bilo je brutalno, ali, navikli sno se vec, takav su narod.

avatar
Tuesday, 16.05.2017
08:29

Tebi treba malo neko u cetiri oka da objasni kako stoje stvari, mozda ces poceti drugacije da gledas na svet, otrovnice jedna. Blokirajte vec jednom nalog ovom skotu, primenjujte sopstvena pravila!

avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 15.05.2017
19:16

Ovo je jasno da ce da ih pusti Radnicki, nemoj da ste glupi i da ne shvatate....Ovo je sramota vredjaju nam inteligenciju..Ko u ovo poveruje onda stvarno..

avatar
Me1919
Monday, 15.05.2017
19:11

Dupelisci iz Nis! Partizan vas nije ni pomenuo a vi tu nesto blebecete! Znamo i sto!

avatar
Vanja Grubač
Monday, 15.05.2017
19:00

S obzirom da znamo Ivicu ovo on nije pisao sigurno a kako znamo i njegovog prijatelja u ostavci 640 dana znamo da je on sigurno.....akcenat stavljam na -Radnički ne zna ko će biti sudija na utakmici, niti smo se bavili time i -Uostalom, svoje spekulacije neka ostave kao opravdanje za svoje buduće neuspehe.Sastav za čistu peticu ali ni sastavljalč ne veruje u napisano.

avatar
Monday, 15.05.2017
17:38

E, zbog ovoga vam zelim da ispadnete iz lige, a mnogo sam vas cenio sve do sada, mnogo!

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 15.05.2017
18:25

Sramota stvarno,jos kad bi se javila Vojvodina za ono finale kupa pa na sta bi to licilo

avatar
Tuesday, 16.05.2017
08:30

Bezveznog li komentara...

avatar
Кун
Monday, 15.05.2017
19:17

Čudo voždovcu da ne poželiš tako nešto...

avatar
Darko123456
Monday, 15.05.2017
16:39

Ovo je postalo smjesno vise , a naravno nasi navijaci se samo pale . Ovi ce nama pustiti to je jasno , a protiv partizana ce igrati 120% , isto kao sto je sada vozdovac u obrnutom slucaju , isto kao sto je vojvodina ove godine , protiv partizana sa 50 % igrala , a protiv nas grizli , isto kao sto je i kod Buturovica jedno vrijeme igrla za nas , a protiv partizana , i tako je sa vecinom klubova , zavisi kome su pristrani , i samo slijep covjek to ne vidi , ili nece da prizna , al svejedno nasi se samo rpepucavaju , a ne zna se ko je posteniji u nasem sportu :)

avatar
Vidicnemanja
Monday, 15.05.2017
17:02

Sve si u pravu ali za Vojvodinu nisi.Pustili su zvezdu od 0:2 da pobedi uz autogol.Uvek je Vojvodina poklanjala zvezdi bodove a grizla protiv Partizana.A citavu ovu ujdurmu je pokrenula zvezda posle posteno izgubljenog meca sa Vozdovcem.Dalje se Partizan samo branio.Ne mozes izjednacavati napadaca sa zrtvom.U tu zamku su mnogi navijaci upali

avatar
Dario Bubic
Tuesday, 16.05.2017
09:31

dok je bio ziv pokojni bata kan kan igralo se na noz i sa jednima i sa drugima. jedan paradoks posle njegove smrti. vosa postaje filijala i jednih i drugih mada je viuse puta saplelza zvezdu nego partizan al dobro javice se uvijek i jedni i drugi pa reci vise pustaju vas nego nas i obrnuto. kad je bila borba za evropu zvezda im je davala bodove i to na marakani pretezno pa se to mora nekako kompenzovati, dok je partizan uzimao igrace i tenere ne placajujuci ni dinara i onda je kuknjava sto igraju na noz -pa moras vratiti koko sto si pozobala. uvijek ce biti vosa filijala vasa i obrnuto

avatar
MilošPB
Monday, 15.05.2017
18:23

U pravu si, kad bi istorija počinjala od juče! Od Voždovca smo izgubili pošteno (uz par grešaka sudija), kao što je i Partizan trebao od mnogih (Radnik, Voždovac, Vojvodina...). Do Voždovca je bila neviđena medijska haranga, (npr za 153. derbi se smo pričalo o gol-autu, a ni reči o laktu Đurđevića). Zvezda je ćutala i mislila da je to najbolje rešenje, jer je sve u njenim rukama a ne da se spušta u blato. Tim spletkarenjem i blaćenjem (Vučela & co) su se bavili i unutar Partizana, kad je bila borba za vlast. Isti modus operandi su primenili i u borbi za titulu. Tad su ih SVI navijači Partizana mrzeli i pljuvali a sad su odjednom oličenje čednosti i poštenja. Kad nekog Zvezda dobije, to je pušteno. Kad Partizan odigra prelaz, ima dva igrača više i penal - Partizan je pokraden. Ali to su navijači Partizana i ako je njima OK, i meni je.

avatar
eldoctore
Monday, 15.05.2017
18:14

istog sam misljenja.poz

avatar
LoleRava
Monday, 15.05.2017
18:00

Kako smo mi.pokrenuli,a vi dok ste bili drugi sta ste radili svaki dan?Inace sve ovo je dno dna i za jedne i za druge.

avatar
Petar Petar
Monday, 15.05.2017
16:39

Ovaj poziv UEFI nije uperen protiv Radnickog, vec da bi se prestalo sa glupostima koje svakog dana serviraju iz Zvezde. Znaci, poruka je, ako imate nesto obratite se UEFI, ili cutite. Meni stvarno nije jasno sta se pokusava, da isplacu da im se dodeli titula, ili sta? Stvarno ne kapiram. Ukrali nam kazu titulu, a na kojoj to utakmici konkretno vam je titula ukradena? Da je neke pravde, vi se za tu titulu ne bi ni borili jer bi ranije ispali iz te borbe. Dalje, kazu mi smo bili prvi godinu dana i zasluzujemo titulu. Mozda je i zasluzujete, ali je zasluzuje i Partizan. Po cemu ste je to vi vise zasluzili? Ko vam je to ukrao titulu kad su u savezu i cistaci iz redova Zvezde? Znaci ako vec kazes da te neko krade onda imenom i prezimenom, ne neki virtuelni lopovi.Kako vam je to Partizan ukrao titulu? Tako sto nema kluba u Srbiji koji je dovoljno dobar da ga pobedi? Tu ukljucujem i vas. Znaci da se ne bi osecali pokradenim, Partizan bi valjda trebalo da gubi utakmice svojevoljno od ekipa koje su gore od njega? Vi ste od Vozdovca primili gol u 13 minutu, znaci sa nadoknadama ste imali bukvalno 85 minuta da okrenete mec - znaci celu utakmicu, niste uspeli i ko vam je sada kriv, ne razume. da su vam oni susnuli gol u 90 iz penala nepostojeceg koji se svirne na 18 metara, kao sto ste vi nama uzeli titulu pre par sezona, pa i da razumem ovaj plac sa vase strane, ovako mislim da pravite paranoike od sebe. Pominje se utakmica sa Radnikom, pa taj Radnik je nama dao gol iz ofsajda, igrac prvi im je iskljucen posle dva kartona jer je napravio preko deset prekrsaja. penal mozda nije morao da se svira, ali je bilo i vise nego nekog osnova da se svirne. Sta onda reci za vase penale protiv Pazara npr kada covek izbije loptu i vi dobijete penal, za penal protiv Backe nad Kangom, protiv Radnika za istu stvar kao i nad ostojicem i tada je igrac radnika dobio crveni, dva protiv Borca od kojih bar jedan nije sigurno, protiv Napretka, Vose, pa cekaj bre, o kakvoj onda vi kradji pricate. da ne pricamo o milion ofsajda koje vam dizu kad igraci protivnika izlaze jedan na jedan sa golmanom. Toga ima bukvalno u svakom kolu.

avatar
realan88
Monday, 15.05.2017
16:53

previse se palis cinjenica je kradu i jedni i drugi i treba ih prebaciti u beton ligu ali je kod nas lakse zaludeti neke usijane glave. . . i skrenuti misli sa debakla u evropi

avatar
R E V O L T
Sunday, 21.05.2017
00:20

Bice bolje jednog dana...

avatar
realan88
Saturday, 20.05.2017
14:36

sto je najgore nisam😀samo sam njihov primer naveo a ima ih mnogo radnicki nis,kragujevac,vozdovac,sloboda itd i svi u istom polozaju sem brace iz bg😉

avatar
R E V O L T
Saturday, 20.05.2017
14:00

E, moj ti, ne znas nista o meni, ali oprosteno ti je jer si Vojvodinas:-D

avatar
realan88
Saturday, 20.05.2017
12:15

video bi tebe da navijas za vojvodinu i slusas grobare kako placu da su pokradeni a malima se to desava svaku utakmicu vec 20 god evropa se smeje kad vi veciti izadjete u evropu druze pa vas pune tamo a bez drzavne pomoci nepostojite

avatar
R E V O L T
Saturday, 20.05.2017
10:06

Video bih tebe sta bi radio da si na mestu Partizana, bas bih voleo da vidim tvoju reakciju kad bi te neko potkradao prakticno iz kola u kolo, a tvog rivala bezocno gurao da se cak i Evropa tome smeje, i tako vec nekoliko godina unazad...

avatar
realan88
Saturday, 20.05.2017
06:16

u pravu je da istorija pocinje od sad ali ste svi zaboravili kradje pre par sezona,i sad se pravite francuske sobarice komentar je ok i u pravu je za sad ali je cinjenica da su i iz partizana upadali sudijama u prostorije delili brojeve izvini jel vi to neznate ili nezelite da znate?i onda se prica o postenju???pricajte ali odgovorite na cinjenice a to su deljenje telefona i ovo sta je sve zvezda radila to je za drugu ligu druze ma sta ti i tebi slicni pricali

avatar
R E V O L T
Friday, 19.05.2017
22:03

Zato sto se potrudio da napise lep komentar, a tu mu pises da se pali sto uopste nije na mestu, a nema bas ni smisla jer je u pravu za sve sto stoji u komentaru.

avatar
realan88
Tuesday, 16.05.2017
06:36

jeste u pravu si za ovu sezonu ali da je normalna drzava sta bi se desilo sa tim sto na poluvremenu upada rukovodeci kadar partizana u prostorije sa sudijama?jel ti to ok ?zasto niko neodgovara za sve te stvari ?jel se secas pre par sezona kad su fudbaleri vojvodine izasli sa terena sta je se tad desilo ?nebranim nikog kazem samo da su rak rana fudbala pogledaj vozdovac vojvodinu cukaricki ozbiljne ekipe ,cela liga vam prica da nesmeju da igraju protiv vecitih i ti sad prosipas pamet o uefi ona nemoze da resi protekciju reala i barce a ne nase ovde. . .jos jednom nikog nebranim ali kazem da su gov... i jedni i drugi i zato netreba padati na njihove price glupe . . .koje sluze samo da izmuzu jos par milki iz drzave pa gospodo ako nemate pare nego morate sudije da bijete kao glazgov beton liga,dok to nekazes realno isti si kao ovi sto ih napadas

avatar
realan88
Monday, 15.05.2017
20:44

zasto me sram bilo dok ti mislis da su iliev i ostali posteni a terzic i kompanija lopovi to govori o vama svima koji velicate jedne ili druge lepo su pitali iz vojvodine jel sme protiv zvezde i partizana da se igra i vi se palite kao deca . . .veciti su rak rana srpskog fudbala dok to neukapirate i niste za bolji fudbal da gledate

avatar
Petar Petar
Monday, 15.05.2017
19:26

Slazem se da kradu i jedni i drugi, ali sto se tice konkretno ove sezone to jednostavno nije istina. Oni bolje da se zamisle sto uzimanjem svih igraca koji znaju da sutnu loptu iz lige slabe upravo i protivnike Partizana. U Zvezdi ni minuta nemaju bukvalno dva tima koji bi se borili za Evropu. Ja ih ne bih izbacivao u beton ligu, to je trebalo odraditi mnogo ranije. Ja bih uveo pravilo da ekipa NE SME da ima vise od dvadesetak igraca na ugovoru. Tako bi se doslo u situaciju da kvalitet bude rasporedjen na vise klubova u ligi, pa ako ne umes da odaberes pravih 20 ispadni iz lige, a ne ovo sakupljaj sve sto je treniralo fudbal, pa kad ostanes bez titule i para koje si planirao zbog osvajanja lige onda krene kuknjava i narikanje. Bunili smo se i mi i bunicemo se sigurno i u buducnosti, ali ovo sto radi Zvezda u prethodnih desetak dana je sramota. Znaci iznose lazi iz dana u dan bez ikakvih sankcija. Ja samo kazem, jel te neko ukrao? Jeste! E bato moj, pravac UEFA sa dokazima i da zavrsimo vise sa ovim glupostima. Sve sto su naveli u prethodnim danima se je ispostavilo kao gnusna laz, zakljucno sa sudijom koji je GROBAR, a navija za Zvezdu. Meni samo nije jasno koga pokusavaju da obmanu, osim tu par njih koji stancuju komentare istovetne po raznim portalima? Narocito ako sebe smatras kao ostecenu stranu, a ti si jos gori od ovih koje napadas. Cekaj, u kojoj bre to drzavi predsednik jednog kluba najavjuje titule u sledecih pet sezona? Po cemu Zvezda treba da bude ispred Partizana ako je taj Partizan isto ulozio prilicno u taj tim, borili se igraci igrali koliko znaju i umeju. I sad se dolazi u situaciju da bez obzira na sve to ti mora da prihvatis cinjenicu da ce oni biti prvi, ZATO STO ONI ZABOGA MISLE DA IMAJU NAJBOLJI TIM, i ako ti ne pristanes na tu pricu, sledi hajka. hajka u kojima se zamenjuju teze. Hajka u kojoj ti kazes ok, neka dodje posmatrac iz UEFE da vidi da li je regularno prvenstvo, a oni kazu slazemo se, ali neka dodju za prvenstvo od pre trideset godina u kojem su, zanimljivo je, isto namestili utakmicu da bi osvojili titulu. Mozda smo i mi namestili nasu tada, ali su je namestili i oni. Znaci totalno ludilo od ljudi.

avatar
Monday, 15.05.2017
18:09

Sram te bilo da mu tako odgovoris.

avatar
Monday, 15.05.2017
16:58

E svaka ti je zlatna brate!

avatar
Monday, 15.05.2017
16:37

Vi da cutite,svi znamo ko vam je predsednik!

avatar
Monday, 15.05.2017
16:34

Ako Partizan pobedi u Nisu,a oce,da se zatvore sve granice,jer to ima da bude bezanija na sve strane,a svi znamo ko ce prvi da povuce nogu,jer je to vec navikao!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 15.05.2017
21:45

Ako partizan pobedi, ako, ako, ali neće da oće mile.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 16.05.2017
19:20

Mile dve nedelje ste bili prvi, a sutra se vraćate tamo gde vam je mesto. Naravno ako bude sve pošteno.

avatar
Гробарка до гроба
Tuesday, 16.05.2017
16:19

Aj procitaj sta si napisao,pa vidi da nema nikakve logike

avatar
Tuesday, 16.05.2017
15:28

Pixi care,komentarisacemo sutra posle 19h :) pozdrav!

avatar
Vidicnemanja
Monday, 15.05.2017
16:30

Procitao ih Partizan da nesto smeraju u sredu pa sad od muke neznaju sta ce.Toncev ce sve uciniti da pomognu zvezdi.U tome ce imati pomoc glavnog sudije koji je kao partizanovac a ovamo iskljucuje Nikolica.Plan je neki crveni igracima Partizana i penal za radnicki jer zvezdi ni nereseno ne igra.Nema kraja ovoj prljavstini.Ako nekim slucajem Partizan osvoji titulu treba je duplo racunati.Jer ovo nema ni u horor filmovima

avatar
Monday, 15.05.2017
17:39

Taman za onu titulu iz 2014:-D Sudija nosi jednu veoma zanimljivu majicu...

avatar
Darko123456
Monday, 15.05.2017
17:43

Samo mi reci druze da li si ozbiljan :)