I Nišlije progovorile o incidentu, ko je koga polivao vodom?

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.10.2018.
12:27
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle oštrih reakcija iz Partizana, usledio i komentar domaćina utakmice na ''Čairu''.

Sportske.net/Ivan Cvetković
Sportske.net/Ivan Cvetković

Povezane vesti

Radnički i Partizan su utakmicu u nedelju u Nišu završili rezultatski miroljubivo (2:2), ali tokom meča bilo je i vrlo burnih dešavanja, kako na terenu, tako i van njega.

Crno-beli su posle meča obavestili javnost o incidentu koji se dogodio u loži u kojoj su bili smešteni čelnici Partizana, a potpredsednik kluba Vladimir Vuletić otkrio je da je doživeo i povredu kolena u ''stampedu'' koji je tom prilikom nastao.

Na ovu temu oglasio se i v. d. predsednika Radničkog Dragan Marković.

U izjavi za današnji ''Žurnal'', Marković je odbacio priče kako je došlo do velikog skandala.

''Pristalice našeg kluba protestovale su posle poništenog gola, to je činjenica. Nekolicina je skočila sa mesta na zapadnoj tribini i okrenula se prema loži gde su bili ljudi iz Partizana, uz povike i nesportsko ponašanje.

Ništa ne krijemo, nešto, međutim, mora da se zna – mi smo sa rukovodstvom Partizana u korektnim odnosima, gajimo kvalitetnu komunikaciju u kojoj koliko znam nikada nisu, niti sada postoje problemi. Bili smo zajedno i pre i posle meča'', izjavio je Marković.

Međutim, on sada otkria i neke druge detalje, koje iz Humske nisu pominjali, kako je neko iz lože polivao navijače Radničkog vodom.

''Pre nego što je neko bacio plastičnu flašicu iz publike prema loži Partizana, jedan mladić, ne stariji od 18 godina, iz lože gde su bili predstavnici kluba iz Beograda, a baš to je isečeno sa snimka, vodom je posipao pristalice Radničkog ispod lože na tribinama.

Ne znam zašto to nije objavljeno? Videli smo dobro i posebno ističem osobu koja je poprskala naše navijače i osobu koja je sve snimala sa ulaznih vrata na loži gde su bili predstavnici Partizana'', izjavio je Marković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaDzoni80
Tuesday, 02.10.2018
17:32

Ove se sve desavalo pri rezultatu 2:1,gol za Radnicki je ponisten pri rezultatu 2:2... prema tome VD ne govoris istinu...

avatar
Old_school
Tuesday, 02.10.2018
15:53

Pa sta te cudi sto je iseceno? To je Partizan. Prikazuje se samo ono sto je protiv njih.

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 02.10.2018
13:45

Pogledaje snimak gde navijac Radnickog vice i obraca se nekom iz loze partizana sa recima "Ti si prvi poceo"... Dobro je da se zna kako radi "partizanova kuhinja." Pocev od one takozvane televizije koja sluzi da zatruje mozgove navijaca partizana mrznjom, do zaustavljanja snimka sa Stojketom kako vadi loptu iz mreze ali u trenutku dok jos lopta nije stigla do njegove ruke, pa do ovog odsecanja snimka opet u trenutku koji njima odgovara. Mozda bi imali bolje rezultate da se bavite samo fudbalom?

avatar
NebitanNaKvadrat
Tuesday, 02.10.2018
12:45

Nisam ni mislio da pomahnitali Pantic govori istinu.Tako su i pre dve godine montirali snimak sa upravom Vojvodine.Tako su i onu laznu izjave Koline sami plasirali u javnost da bi je kasnije sami demantovali i dokazivali kako ne postoji nigde.Samo sebe ponizavaju.A najvise ih boli sto se iz Zvezde niko ne peca na te budalastine.