I Nemanja Tomić spreman za Zvezdu!

  • Autor: Beta

  • 08. mart 2019.

  • 17:50

  • Izvor: Beta

  • facebook
  • twitter
  • email

Trener fudbalera Zemuna Dejan Đurđević rekao je danas da Crvena zvezda jeste apsolutni favorit u predstojećem meču, ali je istakao i da njegova ekipa ima šta da pokaže na toj utakmici.

I Nemanja Tomić spreman za Zvezdu!
Foto: fkzemun.rs
Trener fudbalera Zemuna Dejan Đurđević rekao je danas da Crvena zvezda jeste apsolutni favorit u predstojećem meču, ali je istakao i da njegova ekipa ima šta da pokaže na toj utakmici.

"O Crvenoj zvezdi je bespotrebno pričati, ekipa koja je ispisala noviju istoriju našeg fudbala. Veliko poštovanje za sve što su uradili, ne samo za sebe već za ceo srpski fudbal. Nakon evropskih uspeha Partizana, jedan veliki je napravila Zvezda i to znači srpskom fudbalu. Pretiti Crvenoj zvezdi je neozbiljno", rekao je Djurdjević, objavljeno je na sajtu kluba.

Fudbaleri Zemuna sutra od 18.00 gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

Zvezda je prva na tabeli domaćeg šampionata sa 69 bodova, dok je Zemun na pretposlednjem mestu sa samo 18 osvojenih bodova.

"Mislim da naš bodovni saldo ne pokazuje kvalitet igara koje pružamo i svaka sledeća utakmica nam je šansa da se prikažemo u boljem svetlu. Zvezda je apsolutni favorit, ali moji igrači treba da shvate da imaju jednu divnu priliku da se pokažu protiv jednog tako velikog kluba. Junak se postaje kada je teško, oni se radjaju u teškim situacijama. Zvezda je favorit, mi izlazimo bez kompleksa kao i u prvom delu sezone u Humskoj protiv Partizana", rekao je Đurđević.

"Nažalost, polako postajemo 'eksperti za nerešeno' i svi smo nezadovoljni time, a sada bih prvi put bio zadovoljan da bude nerešeno", dodao je trener Zemuna.

Kada je o zdravstvenom biltenu reč, Đurđević će moći da računa na sve fudbalere.

"Svi su zdravi i spremni, čak postoje naznake da ćemo moći da računamo na neke momke na koje nismo u proteklom periodu. Recimo Nemanja Tomić bi mogao da udje u konkurenciju za gostovanje Zvezdi jer se oporavio od povrede, ali više ćemo znati nakon današnjeg treninga", rekao je on.

U oktobru prošle godine, Zvezda je na Gradskom stadionu pobedila Zemun sa 2:1, pogotkom Marka Marina u nadoknadi meča.

"Bilo je gusto, ali ne samo sa Zvezdom već u svim utakmicama na Gradskom stadionu koje nismo pobedili, a bili smo bolji. Suština je da treba prelomiti. Kada ste dobri, a izgubite, to se brzo zaboravi. Ne bih bio zadovoljan da odigramo dobro, a izgubimo. Zadovoljan bih bio da osvojimo bod. Drugačije ne mogu da pripremim svoju ekipu. Ne mogu da im kažem da odigraju dobro, a da će biti u redu i ako izgubimo. Hajde da odigramo dobro i probamo da uzmemo bod. Imamo pravo da razmišljamo u tom pravcu", rekao je trener Zemuna.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari