I Krstajić rekao ''NE'' Muslinu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.05.2016.
09:36
Izvor: Sportske.net, glassrpske.com

Posle jučerašnjeg velikog uspeha njegovog Radnika iz Bijeljiine, Mladen Krstajić se oglasio i po pitanju svog ulaska u stručni štab Slavoljuba Muslina u reprezentaciiji Srbije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Juče je veliku pažnju izazvala informacija da bi jedan od najbliižih saradnika novog selektora Slavoljuba Muslina u reprezentaciji Srbije mogao da bude Mladen Krstajić, dugogodišnji reprezentativac i bivši sportski direktor Partizana, a sada sve uspešniji predsednik Radnika iz Bijeljine.

Njegov klub je juče ostvario ogroman uspeh, osvojio je Kup Bosne i Hercegovine posle pobede nad tuzlanskom Slobodom od 3:0, a više o tome čitajte OVDE.

Posle ovog meča, novinari su od Krstajića zatražili odgovor i na pitanje o mogućoj saradnji sa Muslinom, ali on tvrdi da, bar za sada, od toga nema ništa.

''To nije istina! Za sada sa mnom niko nije razgovarao na tu temu i to ne želim ni da komentarišem. Muslinu želim mnogo sreće u radu'', poručio je Krstajić, a prenosi ''Glas Srpske''.

Prema tome, pošto ni Nemanja Vidić, ni Mladen Krstajić ne vide sebe u ulozi Muslinovih pomoćnika, ukoliko ne bude nekih novih obrta, za očekivati je da selektor na svojoj zvaničnoj promociji u nedelju predstavi Sergeja Gurenka i Zorana Filipovića kao svoje pomoćnike, dok bi sa golmanima trebalo da radi Radiša Ilić, doskorašnji trener u Partizanu.

A Mladenu Krstajiću, očigledno, na predsedničkoj funkciiji u Radniku tek sada predstoji najslađi deo posla - nastup na evropskoj sceni.

''Ovo je veliki dan za Radnik, Bijeljinu, celu Semberiju! Presrećnii smo i sada nam predstoji dodatni napor da i na međunarodnoj sceni pokažemo šta znamo'', poručio je Krstajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 19.05.2016
10:56

Covek nije odbio Muslina, rekao je da ga niko nije ni zvao. Novinari...

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 19.05.2016
10:46

pitaj sad Dzajica...................???

avatar
Thursday, 19.05.2016
10:04

Hajde sad neka pita Gavrancica da mu se pridruzi...

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Thursday, 19.05.2016
12:09

Sledeći je Milan Dudić? :D

avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 19.05.2016
15:04

gvozdenovic ipak pre njega

avatar
Thursday, 19.05.2016
13:29

Mozda ipak prvo M. Dudic jer su tu prisutne duple veze, i klupske i reprezentativne, a posle Gavrancic pa Marjan Markovic (coveka ce i da prevremeno penzionisu ako treba, ima u FSS para za sve dobre ljude) i Dragutinovic.