I Kragujevac okreće leđa Toletu?

Autor: Darko Mitrović
subota 23.05.2015.
15:43
Izvor: Sportske.net, Ritamgrada.rs

Posle najnovijih dešavanja u FS Vojvodine, poslušnost Karadžiću bi mogli da uskrate i u Šumadiji.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Naime, u sredu će u Kragujevcu biti održan sastanak devet predsednika regionalnih fudbalskih saveza koji zajedno čine Fudbalski savez Regiona zapadne Srbije (FSRZS), kao i predsednici fudbalskih saveza Beograda i Vojvodine.

Ono što bi tada trebalo da bude obelodanjeno, a o čemu se nezvanično spekuliše u Kragujevcu, jeste navodna odluka Fudbalskog saveza grada Kragujevca o promeni delegata u Skupštini FSRZS ispred FSGKG, što bi značilo i smenu prvog čoveka FSRZS, Žarko Stevanović, koji je u ovom trenutku bio najveći adut Tomislava Karadžića da sačuva vlast.

Najavljenom promenom Stevanovića kao delegata u Skupštini, prestaje i njegova uloga prvog čoveka FSRZS, jer po Statutu, onaj ko nije član Skupštine, ne može da bude predsednik Saveza.

Imajući u vidu sva najnovija dešavanja, utisak je da se na kraju tekuće sezone stolica Tomislava Karadžića na čelu FSS do sada najozbiljnije ''zaljuljala''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bard fudbala
Saturday, 23.05.2015
16:23

I ovaj nas Savez nije nizasta.Nama je bolje da se bavimo drugim sportovima nego fudbalu.U fudbalu se brukama,bolje da se vise paznja obraca na Kosarku i Vaterpolu gdje smo zaista dobri.

avatar
Toni Kroos
Saturday, 23.05.2015
16:07

Jos samo malo!

avatar
$$$ BRACELA $$$
Saturday, 23.05.2015
16:04

BIO BI RED DA SE VISE SMENI DOKLE VISE ISKRIVIO 6 FOTELJA SEDECI I UNISTAVATI FUDBAL U SRBIJI !!!