I dalje bez odluke o kazni za ''Grofa''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.08.2015.
21:07
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako je na pragu već četvrto kolo Superlige, disciplinski organi FSS još uvek nisu doneli odluku o sankcijama za trenera Crvene zvezde posle iaključenja na startu šampionata, protiv OFK Beograda.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kao što već znate, Božović je isključen posle prvog poluvremena utakmice na Vračaru, pri rezultatu 2-0 za OFK Beograd, a posle njegovog isključenja Zvezda je u nastavku postigla šest golova, oko čega se kasnije diglo dosta ''prašine'' u javnosti.

Očekivalo se da će Disciplinska komisija ove srede konačno doneti odluku o kazni koja neminovno sleduje treneru Zvezde zbog isključenja, ali ta odluka ponovo nije doneta.

Naime, kako prenose ''Novosti'', komisija je odložila odluku jer se ''čekaju dodatni izveštaji sa meča protiv OFK Beograda''.

Ali, zato su ''disciplinci'' ekspresno reagovali po pitanju sankcija za predsednika niškog Radničkog Vidaka Perovića.


Zbog isključenja na utakmici protiv Crvene zvezde prošlog vikenda, Perović je kažnjen sa mesec dana zabrane obavljanja funkcije, a fudbaler Radničkog Lazar Rosić će zbog crvenog kartona ''preskočiti'' sledeće kolo. Takođe, trener golmana Zvezde Srđan Maksimović, koji je takođe isključen u prošlom kolu, kažnjen je sa 20.000 dinara.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Friday, 07.08.2015
14:43

A Marko Nikolic odmah dobije TRI meca suspenzije!Strasno!

avatar
Friday, 07.08.2015
09:42

Božović na Vračaru neće da napusti klupu nakon što je isključen i još nema kazne, Nikolić u NP ne bude isključen po pravilima od onog Glođovića i s pravom nije hteo da napusti teren i on bude kažnjen 3 meseca dok Glođović koji ni ne zna da isključi trenera ne dobije nikakvu kaznu. O Lalatovićevom ponašanju protiv Sparataka, Napretka i Partizana bolje da ne pričamo i kako je sramno kažnjen. Terzić bude kažnjen sa 6 meseci zbog ulaska u sudijsku svlačionicu i verbalni napad na sudije u Kruševcu, ne ispoštuje kaznu, a Crvena zvezda ne bude kažnjena zbog toga i sada neko treba da zameri predsedniku Radničkog ako se pozove na to da niko nema pravo da mu zabrani pravo na rad i da ga suspenduje? Crvena zvezda zbog svojih nerealnih ambicija godinama skrnavi srpski fudbal i onda se isti ti koji nisu adekvatno kažnjeni od Toletove Disciplinske komisije pozivaju na to kako Tole pomaže Partizanu u odnosu na Zvezdu.

avatar
Bata
Thursday, 06.08.2015
23:42

Nisam ni sumnjao u ovakav epilog

avatar
Thursday, 06.08.2015
21:22

Koja bruka,desi se nesto lepo (Partizan,Vojvodina,Evropa),i onda te kod kuce odmah nesto sasece i vrati u realnost naseg domaceg fudbala,stvarno ovo vise ne vredi komentarisati,meni je iskreno muka,pa ovo nema nigde ali NIGDE na planeti!,Grof EEEJ Grof,zajebava se sa nama kako hoce,Terza radi sta hoce,dajte bre ljudi da vidimo ko to stiti ko to podrzava!

avatar
ludikure
Thursday, 06.08.2015
21:13

neverovatno.......