I Budućnost u problemu sa najboljim igračem, šokantna poruka posle meča u Humskoj: ''Ubili su me''

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.07.2017.
15:24
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

I dok je u Srbiji danas glavna fudbalska tema ''slučaj Leonardo'', u Crnoj Gori je u prvi plan izbio ''slučaj Đalović''.

EPA/BORIS PEJOVIC
EPA/BORIS PEJOVIC

Povezane vesti

Fudbaler koji će u oktobru napuniti 35 godina Radomir Đalović važio je za najveću opasnost koja preti Partizanu u dvomeču protiv Budućnosti.

Međutim, na dan utakmice u Humskoj koju je Partizan sinoć dobio sa 2:0, on nije želeo da prihvati odluku trenera Kažića da bude na klupi za rezerve, pa je potom odstranjen iz ekipe.

Trener Dragan Kažić tvrdi da je Đalović prekršio klupsku disciplinu, da je praktično otpisan što se njega tiče, ali će konačnu reč dati uprava kluba.

Ali, ima i Đalović svoju verziju cele priče...

On se danas oglasio u izjavi koju prenose podgoričke ''Vijesti'', ne krijući koliko ga je zabolela odluka trenera Kažića, posle svega što je učinio za aktuelnog šampiona Crne Gore u prošloj, šampionskoj sezoni.

''Nemam šta da kažem osim da su pucali u mene! Ja sam ih doveo ovde da igraju sa Partizanom, a sada za mene nema mesta. Ne razumem i ne mogu da razumem. Pucali su u mene i ubili me! Na kraju karijere...", poručio je Đalović.

On je sinoć ipak bio na stadionu u Humskoj, naravno u ulozi gledaoca, a pre početka meča imao je i zanimljiv susret sa jednim od najpoznatijih navijača Partizana (opširnije OVDE).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke