Huseinović: "Mnogo toga zavisi od rezultata u Bačkoj Palanci"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 17.04.2017.
21:33
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Saudin Huseinović rekao je danas da njegov tim ima možda i najteži raspored od svih ekipa koje će se u plej-autu boriti za opstanak u Superligi Srbije, kao i da će dosta toga zavisiti od predstojećeg gostovanja Bačkoj.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Bačka će sutra od 17.00 biti domaćin Novom Pazaru u 31. kolu Superlige Srbije, u prvoj od sedam utakmica koje očekuju učesnike plej-auta.

"Imamo teške mečeve kući, stižu nam Rad i Čukarički. Verovatno će obostrana rezultatska tenzija najmanje biti izražena na gostovanju Spartaku, koji je blizu opstanka, pa će meč u Subotici možda biti i najlakši za nas. Pre toga, poželjno je da ne izgubimo od Bačke, a pokušaćemo i da dodjemo do sva tri boda", najavio je Huseinović.

Sastav iz Bačke Palanke osvojio je 12. mesto u elitnom takmičenju i u plej-aut fazu preneo je 14 bodova, četiri više od pretposlednjeg Novog Pazara.

"Probaćemo da odigramo ofanzivnije nego protiv Partizana, ne želim da se branimo. Biće i dve do tri promene u startnoj postavi. Sve zavisi isključivo od nas, mi se pitamo. Ako fudbaleri odigraju kako budem tražio od njih, mislim da ćemo se vratiti kući sa dobrim rezultatom", ocenio je Huseinović.

On će u utorak moći da računa na sve kandidate za najbolji tim, izuzev nedavno operisanog Lazara Pajovića.

"Zadovoljan sam atmosferom. Igrači su se trgli, bili su malo utučeni. Imali smo još dva zajednička treninga, kažu da tako nisu radili u prethodna četiri meseca", naveo je Huseinović, koji je sredinom prošle sedmice na klupi Pazaraca nasledio Nebojšu Vučićevića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke