Hrvati o finalu Kupa Srbije: ''Ovo verovatno nikad niste videli!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.06.2020.
14:13
Izvor: Sportske.net, index.hr

Jedan detalj su posebno izdvojili.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbalska sezona u Srbiji sinoć je i zvanično okončana, utakmicom finala Kupa u Nišu, gde je Vojvodina u penal-seriji savladala Partizan sa 2-2/6-4.

Bilo je mnogo uzbuđenja, pre svega na kraju regularnog toka meča, kada je Partizan uspeo da stigne do izjednačenja prelepim golom Strahinje Pavlovića, a tenzija je bilo i usred penal-serije, kada je došlo do sukoba igrača dve ekipe uoči četvrte serije, posle provokativne reakcije Devetka koji je Vojvodini doneo prednost.

Hrvatski ''Index'' donosi poseban tekst o tome, pod naslovom: ''Ovo verovatno nikad niste videli: Igrači se u Srbiji sukobili usred penala''.

''Raspucavanje su obeležila dva velika promašaja Partizanovih igrača, ali i velika frka među igračima oba kluba za koju se pobrinuo fudbaler Vojvodine Devetak. On je realizovao jedanaesterac i nakon toga provocirao navijače Partizana. Prvi je na to reagovao Izraelac Bibras Natho koji se uneo u lice igraču Vojvodine, a nakon toga je rezervni golman Partizana Nemanja Stevanović flašom gađao Devetka'', navodi ''Index'' i dodaje da je sve završeno isključenjem Stevanovića i žutim kartonom za Devetka.

Takođe, isti portal u izveštaju sa utakmice ističe i ''čudesni gol'' Strahinje Pavlovića u 96. minutu, za izjednačenje na 2:2.
-
baner 10
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nedeljko Nedjo Kukilo
Friday, 26.06.2020
08:26

Sudija Grujic nije dao Sadiku da igra,pola prekrsaja za njega nije sviro.Zmirio je na oba oka dok su ga protivnicki igraci udarali po nogamai hrvackim zahvatom obarali.Nek je Partizan C Zvezdicu pobedio nemoze i sudiju.

avatar
Nedeljko Nedjo Kukilo
Friday, 26.06.2020
08:22

neka su c z nadigrali a nemogu i protiv sudija.Sudija nije dozvolio Sadiku da igra.

avatar
Marko Kralj
Thursday, 25.06.2020
16:51

Hrvati ko hrvati,samo da vide sta se desava kod komsije da bi se rugali.
Nista novo kod njih

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 25.06.2020
16:46

Krivi im igraci Vojvodine i njihov sudija sto njihovi igraci ne mogu da pogode gol sa 11 metara.