Hrabri Rockov ima moćnu poruku pred derbi sa Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.03.2018.
12:18
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Odlični golman Vojvodine samouvereno dočekuje večerašnju duel sa liderom Superlige.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Iako je Vojvodina u nezavidnom položaju na tabeli (i dalje je tek na osmom mestu), Novosađani veruju u svoj kvalitet, a golman Emil Rockov je uveren da će se to pokazati već večeras protiv najtežeg mogućeg rivala u ovom trenutku - prvoplasirane Crvene zvezde.

U intervjuu za ''Dnevnik'', Rockov naglašava da ga ovakve utakmice posebno inspirišu i jedva čeka početak zakazan za 18 časova i 30 minuta na ''Karađorđu''.

''Pred nama je najlepši izazov, utakmica s Crvenom zvezdom, volim tu vrstu pritiska. Volim kada smo otpisani i potcenjeni i s velikim elanom čekam duel s liderom na tabeli.

Ukoliko moji saigrači i ja izađemo na megdan Zvezdi rešeni da joj  se zajedništvom i velikim motivom suprotstavimo, očekujem veoma zanimljiv susret''
, istakao je Rockov.

U prošlom kolu Vojvodina je poražena u Kruševcu, prethodno nije uspela da savlada ni Mačvu u Šapcu, ali Rockov ne očajava. Naprotiv, on najavljuje početak serije pobeda ''Lala'', počev od večeras.

''Svesni smo da nemamo beskonačno puno vremena da se stilom nametnemo suparnicima i po meni, nailazi pravo vreme da uđemo u seriju pobeda, jer je to jedini put koji nas vodi do ostvarenja ciljeva koje smo pred sebe postavili'', istakao je Rockov.

Crvena zvezda je ove sezone, osim odličnih igara u prvenstvu, ostvarila sjajan rezultat i na evropskoj sceni, ali golman Vojvodine ne strahuje posebno ni od jednog Zvezdinog fudbalera.

''Ako me pitate to koga bih izdvojio u Zvezdinom timu i od čijeg se učinka pribojavam, ne plašim se nikoga!

Pogled nam je usmeren jedino ka nama samima i nastojanju da u svakoj utakmici, bez obzira na to s kim igramo, težimo ka savršenstvu. Nije dobro ukoliko razmišljamo puno o adutima tima s kojim odmeravamo snage, jer to nije put kojim treba da idemo.

Ubeđen sam da radimo dobro i jako mi se dopada rad trenera Stolice i stručnog štaba, jer stil kojim želimo da igramo priliči Vojvodini.

Dobro se osećam i radujem se svakom novom treningu i utakmici i to će, siguran sam, doneti rezultate koji će radovati naše navijače'',
istakao je Rockov, uz nadu da će Vojvodina danas na tribinama imati više navijača nego Crvena zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke