Holanđani došli u Humsku da snime emisiju o bivšem napadaču Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.03.2018.
22:55
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Dvojica holandskih novinara boravili su danas na stadionu Partizana kako bi zabeležili kadrove koji će biti korišćeni u emisiji posvećenoj bivšem golgeteru crno-belih.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Nešto stariji navijači Partizana sigurno se sećaju Dejana Čurovića (49) iako je bivši napadač Zemuna u Humskoj proveo samo jednu sezonu.

Sjajne partije u dresu kluba iz Gornje Varoši preporučile su Čurovića crno-belima, a on je u sezoni 1993/1994 vratio golovima i dobrim igrama kojima je pomogao ekipi da stigne do "duple krune".

Ovih dana u Beogradu boravi ekipa novinara sa holandskog ogranka TV Fox koji prave emisiju posvećenu upravo Dejanu Čuroviću.

Danas su novinari Mark Neven i Tijs Kuijpers u društvu Dejana Čurovića boravili u Humskoj i zabeležili kadrove na stadionu Partizana koji će biti korišćeni u pomenutoj emisiji.

Dejan je nakon sezone u Partizanu realizovao transfer u Vitese za koji je potom upisao više od 100 nastupa i 40 golova. Nakon toga branio je boje Groningena i to je razlog što su Holanđani želeli da naprave priču o njemu.

Podsećanja radi, Dejan Čurović je u sezoni 93/94 bio drugi najbolji strelac Partizana. Bolji učinak u sezoni u kojoj je osvojena "dupla kruna" imao je samo Savo Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke