Hoćeš platu od pola miliona, pa da se uigravaš? Kod Tončeva to ne može!

Autor: Darko Mitrović
petak 20.07.2018.
23:16
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Radnički je na najbolji način počeo novu sezonu, plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a prvi čovek kluba najavljuje dalji napredak iz godine u godinu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, Radnički je u dvomeču sa Gzirom sa Malte slavio sa 4:0 u Nišu, a onda i 1:0 sinoć u revanšu, pa ćemo ekipu Nenada Lalatovića gledati i u borbi sa Makabijem iz Tel Aviva, koji sa klupe predvodi Vlada Ivić, a na golu je Predrag Rajković.

Primarni cilj u Evropi je ostvaren, sve preko toga bio bi fenomenalan uspeh, a prvi čovek kluba Ivica Tončev je svestan da je pred klubom iz Niša veliki, dugogodišnji rad, kako bi se dalje napredovalo, možda i do titule u Srbiji.

U intervjuu za ''Kurir'' on ne krije da mu je velika želja da Radnički prekine višedecenijsku dominaciju Zvezde i Partizana. S tim u vezi otkrio je i šta očekuje od igrača koji dođu u Radnički.

"Veliki sam protivnik toga, uvek se zalažem protiv toga. Fudbal u Srbiji nikad neće biti jak i dalje će biti prazni stadioni sve dok titula ne izađe van Beograda. Nije realno da daš milion evra fudbaleru, a da je budžet godišnji Radničkog toliki.

Videli smo sad u kvalifikacijama da tim nije baš takav kakvim se predstavlja u javnosti. Ne možete da date fudbaleru platu od pola miliona, pa da kažete da mu treba vremena da se uigra. Kad će da se uigra? Kad se uigra onda istegao ligament, pa treba da zaleči.

Ja kad dovedem fudbalera, mora odmah da igra i da na prvoj utakmci pokaže da je bolji od mojih fudbalera. Nema izgovora samo borba na terenu", zaključio je Tončev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola_b20
Saturday, 21.07.2018
13:26

Da sigurnoces ti sa svojom ekipom koja jedva dobije Borac iz Čačka da pričaš o tituli,nije ti ovo football manager pa da se nadaš nečem velikom.

avatar
biTan
Saturday, 21.07.2018
11:57

Primarni cilj u Evropi ispunjen? Znaci prolazak prvog kola protiv poluamatera je primarni cilj,previse je to skromno i potcenjivacki prema sebi. Klubovi u Srbiji su u teskoj situaciji,ali ovaj Makabi se moze proci,s tim da ce u trecem kolu zahvaljujucu Makabiju,Radnicki biti povlascen,pa mogu dospeti u cetvrto kolo lagano. Svidja mi se ovaj nacin zrebanja u Evropi,mislim da vise odgovara autsajderima(po koeficijentu),evo primer,ako Radnicki izbaci Makabi koji je favorit u sedecem kolu ga nece sacekati jos jaci tim,nego slabiji,jer se zrebanje odvija pre odigranih meceva. Ranije je Vojvodina izbacivala po 2 dva favorita i onda je saceka treci i ispadne..

avatar
Петар Чалић
Saturday, 21.07.2018
10:45

Треба имати и тренера који неће ставити десетку на крило или задњег везног на месту штопера😂

avatar
Smiley
Saturday, 21.07.2018
10:31
avatar
prike
Saturday, 21.07.2018
10:15

Otprilike se to i videlo na prvoj utakmici u Nisu. Nije to neki vrhunski kvalitet igraca (kapa dole Pankovu i Grbicu, oni su klasa za sebe), ali grizu na terenu. Zato, sem par igraca koji su i prosle godine odskakali od ostalih, za druge nije bilo mesta u timu. Jednostavno, konkurencija ih je istisnula i to je to.

avatar
CZYNWA
Saturday, 21.07.2018
12:07

То је Лалатов стил. Не знам шта им прича, али његови тимови су увијек били 'напаљени' и наложени, какав је и он сам.

avatar
Taribo West
Saturday, 21.07.2018
10:09

Drago mi je zbog Nišlija i Kruševljana što su opet u vrhu srpskog fudbala. Kragujevčani da se opet vrate pa Smederevci... Da na svakoj utakmici bude 15-tak hiljada gledalaca...

avatar
M_85
Saturday, 21.07.2018
04:41

Daj Boze da budem ziv kad/ako titula izadje iz Beograda.

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 21.07.2018
00:35

Ovakve izjave možeš da čuješ od ljudi koji se nađu u fudbalu "nekim čudom" a ne verujem da znaju da je lopta okrugla i jedino što su šutnuli je mačka sa praga kad su išli kod babe i dede na selo...

avatar
McMilan
Saturday, 21.07.2018
00:20

Nove puni stadioni onog momenta kad političari napuste fudbal, gde god se oni pojave kolaps. Igrao si sa amaterima sa Malte i prosao dalje i pricas o tituli, a prosle sezone ste oteli 3 mesto.

avatar
autokomanda011
Friday, 20.07.2018
23:20

Jako, jako konkretno

avatar
Südkurve München
Friday, 20.07.2018
23:19

Ma bravo Toncev