Hoćemo li u Humskoj videti "mančesterski" scenario?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.04.2018.
12:06
Izvor: Sportske.net

Super liga Srbije nije Premijer liga ali bi večeras u Humskoj svakako moglo da se dogodi isto što i u Mančesteru pre samo deset dana.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Poslednja utakmica 33. kola Super lige Srbije na programu je večeras u Humskoj. Još uvek aktuelni šampion Srbije ugostiće Radnički iz Niša koji se trenutno nalazi na petoj poziciji na tabeli.

Nišlije su veliki dužnih crno-belih jer su početkom marta na svom terenu savladale Partizan i praktično mu zadale ključan udarac u borbi za šampionsku titulu.

Upravo zbog toga Partizan će imati motiv više da večeras savlada ekipu Dragana Antića koja bi osim za sebe večeras mogla da odigra i za Crvenu zvezdu.

Pošto je lider šampionata juče savladao Čukarički i pobegao Partizanu na 12 bodova razlike, večeras bi pobedom gostujuće ekipe u Humskoj bila stavljena tačka na borbu za titulu.

Poređenja radi, identičnu situaciju imali smo u Engleskoj pre deset dana kada je Mančester Siti čekao vesti sa "Old Traforda" gde je Junajted igrao protiv poslednjeplasirane ekipe na tabeli.

Pobeda Vest Bromvič Albiona garantovala je "Građanima" šampionsku titulu i to se, mimo svih očekivanja, na kraju i dogodilo.

Pošto Srbija nije Engleska, a Super liga nije Premijer liga, za očekivati je da se šampionska trka produži barem do vikenda kada će Zvezda gostovati Napretku.

Ukoliko pak Radnički napravi iznenađenje imaćemo "mančesterski scenario" i novog šampiona Srbije još večeras!

Utakmica na stadionu u Humskoj počinje u 18 časova uz direktan prenos na prvom programu TV Arena sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke