Hoće li Zvezda iskoristiti drugu šansu? (15:00h)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.03.2015.
10:35
Izvor: Sportske.net

Posle drugog uzastopnog kiksa vodećeg Partizana, fudbaleri Crvene zvezde imaju novu priliku da smanje zaostatak za ''večitim rivalom'', ali i da se vrate na drugo mesto na tabeli, pošto su ih preskočili i Čukarički i Vojvodina. Ali, i Jagodinci imaju svoj

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Derbi 17. kola Superlige igra se danas od 15 časova u Jagodini, gde gostuje aktuelni šampion, Crvena zvezda.

Za ekipu Nenada Lalatovića, to je ujedno biti i prilika da se na najbolji način iskoristi novi remi Partizana, kako bi se bodovni zaostatak za liderom smanjio i kako bi se šanse za titulu učinile realnijim u nastavku šampionata.

Pre nedelju dana, Zvezda tu priliku nije iskoristila u Nišu, što je i dodatni motiv crveno-belima da poprave utisak sa prolećne premijere i eventualno danas dođu do sva tri boda.

Nezadovoljan učinkom pojedinaca u prošlom kolu, trener Lalatović je najavio nekoliko promena u sastavu tima. Očekuje se da od prvog minuta zaigra Mihajlo Ristić u veznom redu, novajlija Petar Orlandić takođe čeka svoju šansu u napadu, a kad je defanzivna linija tima u pitanju, moguće je da prehlađenog Sava Pavićevića zameni Vukašin Jovanović u startnoj postavi.

Kad je u pitanju ekipa Jagodine, ona u mnogo boljem raspoloženju dočekuje današnji duel, zahvaljujući trijumfu u prošlom kolu na gostovanju u Lučanima (3-2).

Jagodinci će se danas boriti i protiv tradicije, s obzirom da se iz prethodnih sezona ne mogu pohvaliti bodovima protiv Crvene zvezde na svom terenu.

Danas Krunićev tim želi da tu tradiciju prekine, iako Zvezdi prepušta ulogu favorita.

''Zvezda uvek zaslužuje poštovanje, bez obzira na kiks u Nišu, ali zar i mi nismo dokazali da u ovojh ligi možemo svakoga da pobedimo'', poručio je perspektivni defanzivac Jagodine Aleksandar Filipović uoči današnjeg derbija.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke