Hoće li "Zmajevi" u Surdulici raširiti krila?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.12.2018.
14:42
Izvor: Sportske.net

Priliku da prekinu negativan niz od pet mečeva bez pobede fudbaleri Voždovca imaće u nedeljnom duelu sa poslednjeplasiranim timom domaćeg prvenstva.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Promena trenera nije donela previše toga dobrog ekipi Voždovca, pošto je od dolaska Dragana Aničića na klupu "Zmajeva" zabeležena samo jedan pobeda uz dva remija i pet poraza.

Jedinu pobedu pod vođstvom Dragana Aničića ekipa Voždovca zabeležila je 31. oktobra, a od tog trenutka vezano je pet utakmica bez trijufa.

"Očekuje nas u nedelju još jedna utakmica u nizu teških. Igramo protiv ekipe Dinama u Surdulici. I domaćin je kao i mi smo u specifičnoj situaciji, a mi nemamo pobedu već pet kola", kazao je za klupski sajt vezni fudbaler Voždovca Andrija Luković.

Reklo bi se da "Zmajevi" ne mogu da požele boljeg rivala za izlazak iz krize. Dinamo je poslednjeplasirani tim na tabeli domaćeg prvenstva, a na 19 odigranih utakmica ubeležio je sedam bodova i isto toliko golova.

"Ulazimo u završnicu polusezone sa motivom da u poslednje dve utakmice uzmemo 6 bodova iz prostog razloga što igramo dobro i imamo priliku da sa poslednje dve pobede stavimo tačku na ovu polusezonu i da odemo zadovoljni na odmor", poručio je Luković.

Voždovac se posle devetnaest odigranih utakmica nalazi na trinaestoj poziciji superligaške tabele sa 16 bodova. Dinamo je poslednji sa samo sedam bodova.

Utakmica 20. kola u Surdulici između ova dva tima igra se u nedelju od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke