Hoće li vreme poslužiti "večite"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.04.2018.
09:29
Izvor: Sportske.net

Poslednji međusobni susret Partizana i Crvene zvezde odigran je u lošim vremenskim uslovima, a evo šta meteorolozi predviđaju za predstojeću subotu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Vremenske (ne)prilike pravile su mnogo problema superligašima u završnici jesenjeg i na startu prolećnog dela sezone.

Partizan i Crvena zvezda zatvorili su jesenji deo šampionata 156. prvenstvenim okršajem koji je odigran po hladnom i kišovitom vremenu 13. decembra prošle godine.

Proleće je kalendarski već stiglo u Srbiju i sada samo ostaje da se vidi hoće li "večite" u subotu poslužiti vreme, odnosno hoće li jedan od važnih preduslova za lepu fudbalsku partiju biti ispunjen.

Prognoza kaže da se u subotu, 14. aprila u Beogradu očekuje pretežno sunčano vreme. Predviđeno je da tog dana živa u termometru dostigne maksimalnih 25 stepeni Celzijusa, a nema najava da će biti padavina.

To znači da bi 157. "večiti" derbi trebalo da bude odigran po pravom prolećnom vremenu što je važan faktor za sve aktere najvećeg fudbalskog praznika u Srbiji.

Podsećamo da je 157. "večiti" derbi zakazan za 14. april od 18 časova i 30 minuta i da će biti odigran na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 11.04.2018
10:37

Daj Bože da bude visoka trava ponovo i rezultat 2-0.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 11.04.2018
17:57

Daj Boze da nam ponovo ne pretresu igrace pre Derbija i da nam dozvole da odemo u svlacionicu na poluvremenu.