Hoće li Saletova 'lekcija' probuditi Partizan?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 23.02.2015.
10:00
Izvor: Sportske.net

Crno-beli su u nastavak šampionata ušli još uvek pospani od zimske pauze. Nakon remija sa Voždovcem, ekipu je razbudio kapiten Saša Ilić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kapitenova reč je zakon, legendarni Saša Ilić imao je štošta da kaže na račun svojih saigrača, naročito defanzivaca, kojima je kapiten održao lekciju nakon utakmice.

Kako prenosi današnje izdanje 'Sporta', Saša Ilić je naročito zamerio mladom defanzivcu Lazaru Ćirkoviću, ali i Branku Iliću, koji su prikazali nedopustivo nizak kvalitet igara protiv Zmajeva. Pomenuti izvor tvrdi da je kapiten Partizana naročito zamerio nedostatak koncentracije u ključnim momentima.

Nezadovoljstvo igrama svog tima Saša Ilić nije uspeo da sakrije ni na terenu, kada je i prilikom izlaska uputio kritike svojim drugovima, a nastavio je i svlačionici, gde su osim pomenutih fudbalera, po lekciju dobili i ostali članovi tima.

Partizan je bodom iz 16. kola povećao prednost ispred Crvene zvezde na sedam bodova, ali ne sme se zaboraviti da crveno-beli svoj meč igraju danas, protiv Radničkog u Nišu, te da imaju priliku da se eventualnom pobedom primaknu na četiri boda zaostatka u odnosu na vodećeg večitog rivala.

Partizan u narednom, 17. kolu igra sa današnjim rivalom Crvene zvezde, dok će izabranici Nenada Lalatovića gostovati Jagodini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 23.02.2015
11:10

Nadam se da ce Lukac, Cirkovic i Kojic otici na klupu u subotu, Cirkovic je ispod svakog moguceg nivoa odigrao iako se u jednom trenutku nanizalo da Drincic posalje jedno pa recimo relativno lako i rutinsko poprecno dodavanje (sa)igracu na 10 metara u aut, dani Branko Ilic napravi jedan neshvatljiv kiks, a i Cirkovic ne prati ono dodavanje vec stoji kao i kod treceg gola na jednoj nerazumnoj distanci i ne izlazi na loptu, sve je prekjuce bilo ocajno. Kojic neprimetan u prvom poluvremenu, u drugom tek nesto za nijansu da je bio zapazeniji, zelja i htenje, agilnost i borbenost nisu sporni, ali sta ce kad ne zna! Ima tu malo i do odsecenosti jer nema partnera u napadu kao sto ga je imao Skuletic,nali Saponjicu to nece predstavljati (toliki) problem ako zaigra od prvog minuta, zivi bili pa videli:-D

avatar
Blazer
Monday, 23.02.2015
13:35

Kod trećeg gola najbliži Džugurdiću je bio Banda.Treba Drinčića/Brašanca na klupu,a da igraju Marinković,Grbić ili Ilić,takođe mislim da bi na zadnjeg veznog trebalo probati i Sašu Markovića,pa ako bude imao više greški od ove dvojice,ne treba igrati,ali ako bude bolji zašto da ne igra.Kojiću i Šaponjiću treba deliti po poluvreme.

avatar
Blazer
Monday, 23.02.2015
16:38

Brašanac igri Partizana ne daje ništa,ima dosta loših pasova(ali puno manje od Drinčića),propusta u odbrambenim zadacima ima dosta,njegov jedini kvalitet je želja,ali to ima i Kojić i obojica su nižeg fudbalskog umeća,ni Marković nije neki fudbalerčina,ali mislim da se treba probati sa njim.Evo moj sastav protiv Radničkog:Kljajić_Bandalovski-B.Ilić(može i Ćirković)-Balažic-Volkov-Marković-Živković-Babović-Ninković-S.Ilić_KojićnIzmene:Kojić(Šaponjić),Živković(Grbić),S.Ilić(Marinković)nTreba Kojiću dati još 1 šansu,ne može se suditi na osnovu 1 utakmice,možda sevne i on.

avatar
PetarPetar
Monday, 23.02.2015
16:21

To ja pisem odavno.Def vezni u Partizanu u def i bloku ispred odbrane jednostavno nestaju,nema ih.XXX puta smo primali golove oko 16m i 25 gde oni nisu ispratili svoje igrace i dopustili im da ulaze u sanse i postizu golove.Da je tako igrao u Rusiji ili za CG Drincic ne bi bio ni na klupi.Tamo je jurio svog igraca do kraja,ovako kad imamo loptu kao igraju nesto,kad treba da se odbrani i isprati igrac nema ga nigde,tj visi na 30 m kao da ga to ne zanima...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 23.02.2015
13:50

Saponjic treba da igra od pocetka, a ako i ne bude igrao onako kako se ocekuje od njega cak i u tim godinama, ja bih ga i dalje promenio tek tamo negde u 65. minutu, cak ne ni u 60. minutu iz dva razloga- prvi je sto je mnogo bolji od Kojica, a drugi sto ne bi bilo pametno i svrsishodno da menja napadace na poluvremenu, to ubija psihicki, a mogu tek da zamislim kako bi to uticalo na njega tako neiskusnog.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 23.02.2015
13:49

Da, u pravu si. Jos gore mi je sad kad vidim gde je Cirkovic stajao, ali ne secam se kako je tacno doslo do te situacije. Lukac je ipak mogao ono da odbrani, i dalje ne mogu da kazem da je morao, ali mogao je sigurno. Ako neko treba da igra umesto Drincica ili Brasanca, bolje i Ilic nego Markovic, a najbolje da onda Drincic malo odmori u subotu jer je Brasanac zaista od neprocenjive vrednosti, jako je vazan sraf...