Hoće li Sale Ilić nastaviti karijeru?! Ima ponudu iz Superlige, a oni neće lako odustati!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.06.2019.
10:10
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Potpuno neočekivana vest za početak ovog vikenda!

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Saša Ilić je 23. maja na ''Marakani'', u finalu Kupa protiv Zvezde, upisao svoj poslednji nastup u profesionalnoj fudbalskoj karijeri i ''okačio kopačke o klin''.

U to smo bili sigurni sve do danas, a onda je usledila ''bomba'' iz Lučana - Mladost želi da angažuje legendarnog kapitena Partizana, da odigra makar još jednu polusezonu u dresu njihovog tima!

I ne, nije u pitanju nikakva spekulacija, već je to u izjavi za današnji ''Žurnal'' potvrdio trener ovog kluba Neško Milovanović.

''Da, zvao sam Sašu Ilića da dođe u Lučane'', istakao je Milovanović, a na podsećanje da se radi o fudbaleru koji ima 41 godinu i koji je zvanično završio fudbalsku karijeru, nastavio je još konkretnije:

''Pa šta? Oprostio se od dresa Partizana. Ja se uopšte ne šalim, izuzetno cenim Sašu Ilića i zaista mislim da bi to bio jako dobar potez ne samo za Mladost i Lučane, nego generalno za naš fudbal.

Ono što Saša može da napravi za poluvreme mnogi ne mogu za celu sezonu.

Odigra poluvreme, spoji tri puta napadača s golom i to je to. Ništa drugo ne bi trebalo da radi. On to može i u ovim godinama, pokazao je. Prošle sezone bio je najbolji igrač Partizana'', objašnjava Milovanović.

Novinari pomenutog lista su potom kontaktirali Ilića, koji je potvrdio da je dobio poziv iz Lučana, ali da im se zahvalio na ponudi, ne želeći da menja ranije donetu odluku.

Ipak, Lučanci ne odustaju, tačnije Milovanović.

''Nema veze, zvaću ga opet sutra'', poručio je on.

Dakle, neočekivano iskušenje za Sašu Ilića, kada već u Partizanu još uvek nemaju konkretnu ponudu za svog legendarnog kapitena...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.06.2019
10:20

Mislim da nije korektno da ovoliko vesti objavljujete o Partizanovoj legendi, a da spavate dok o zvezdi, njenim navijačima, njenom generalnog direktoru i njihovom vetru u leđa onako lepo govori 6. zvezdina zvezda - Dejo Genije.