Hoće li Rodić biti spreman za Ruse?

Autor: Beta Beta
utorak 15.08.2017.
13:21
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić rekao je danas da veruje da će biti spreman za meč protiv Krasnodara i dodao da se nada da će crveno-beli u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evropa nastaviti pobednički niz.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić rekao je danas da veruje da će biti spreman za meč protiv Krasnodara i dodao da se nada da će crveno-beli u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evropa nastaviti pobednički niz.

"Vraćam se polako treninzima, pre nekoliko dana sam počeo da trčim. Ne mogu da kažem da je povreda 100 odsto prošlost, ali do utakmice ima skoro tri dana i verujem da ću biti spreman. Kratko sam odsustvovao sa terena i nisam zbog toga mogao da ispadnem iz forme. Najbitnije mi je da ne osećam bol dok radim, a da tako ostane i na utakmici pobrinuće se naš odlični lekar"
, rekao je Rodić za klupski sajt.

Prelom prsta na nozi odvojio je Rodića od terena nešto više od deset dana. Zvezdin bek propustio je mečeve u Super ligi Srbije, ali bi trebalo da se u tim vrati za duel protiv Krasnodara u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Prvi meč poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evropa izmedju Zvezde i Krasnodara igra se u četvrtak u Rusiji. Revanš je nedelju dana kasnije u Beogradu.

Rodić je do sada zabeležio dva nastupa u crveno-belom dresu, oba puta u evropskim utakmicama.
 
"Dobro mi je krenulo sa Evropom, nadam se da ću nastaviti u istom maniru. Svaki pojedinac na terenu će u četvrtak dati svoj maksimum kako bismo se s pobedom vratili iz Krasnodara i kako bismo podarili našim navijačima ono što svi priželjkuju, a to je prolazak u grupnu fazu Lige Evrope", rekao je Rodić.

Rodić je naveo da je u timu bilo dosta promena u poslednje vreme, što zbog povreda, što zbog taktičkih zamisli trenera, ali je istakao da je svaki fudbaler to maksimalno iskoristio i pokazao da zaslužuje da nosi dres Crvene zvezde.

"Svi se odlično razumemo i još bolje saradjujemo na terenu i zato sam siguran da, za koji god sastav naš trener da se odluči na meču protiv Krasnodara, neće pogrešiti", rekao je on.
 
Po rečima Rodića, niz od osam pobeda mnogo znači za samopouzdanje i za dobru atmosferu u ekipi.

"Uvek gledamo meč po meč i svakog protivnika maksimalno respektujemo, nebitno koje je njegovo ime. Samo pobedama može da se podiže samopouzdanje u ekipi i možda je i dobro što smo odigrali ovoliko utakmica u poslednjih nekoliko nedelja i pokazali i sebi i navijačima da smo spremni za pobede. Nadam se da ćemo nastaviti niz", rekao je on.
 
Zvezdin levi bek očekuje da će njegova ekipa u revanšu protiv Krasnodara iskoristiti prednost domaćeg terena.
 
"U revanšu očekujem prepunu Marakanu, da se traži karta više. Verujem da će biti fantastična atmosfera koja će nas nositi do pobede. Prvi put sam doživeo takvu podršku na utakmici sa Spartom na Marakani. Kada sam izašao i čuo naše navijače nisam morao ni da se zagrevam, osetio sam toliko jako ushićenje. I ranije sam igrao utakmice na Marakani, ali to što doživite kao igrač Crvene zvezde ne može da se poredi ni sa čim na svetu. Navijači će biti naš veliki plus", rekao je Rodić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real/Partizan
Tuesday, 15.08.2017
22:57

Steta sto nemaju uticaj i u Evropi na sudije i pojedine klubove.. :D

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 16.08.2017
08:41

Steta sto vama i u Evropi ne moze da sudi Milorad Mazic.

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 15.08.2017
18:17
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 15.08.2017
16:01

Daj Boze da bude spreman jer najezim se kad vidim u timu onu kiksaru Andjelkovica.

avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 15.08.2017
14:47

Katastrofa ako bude morao da igra Andjelkovic.