Hoće li Partizanova zimska pojačanja dobiti šansu posle pauze?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.03.2019.
11:19
Izvor: Sportske.net

Samo je jedan od trojice zimus angažovanih dobio šansu da zaigra u takmičarskim mečevima.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Mnogo je problema sa kojima se Partizan susreće ovog proleća, pa mnogi i ne razmišljaju o tome kako se poslovalo u zimskom prelaznom roku i kakav je učinak angažovanih igrača.

U Humsku je kao slobodan igrač stigao Musa Ndžaj, a za njim i Dejan Georgijević koji je pozajmljen od Ferencvaroša. Bivši omladinac Crvene zvezde Radivoj Bosić takođe je stigao kao slobodan igrač.

Od trojice pomenutih samo je Dejan Georgijević imao priliku da upiše takmičarski nastup, ali se ne može reći da je dobio dovoljno prostora za dokazivanje.

"Za sada sam odigrao dve utakmice, ali je još mnogo važnih ispred nas i svakako da vidim svoju šansu za veću minutažu, ali naravno ne na uštrb tima", rekao je Georgijević za klupski sajt.

Prednost u odnosu na Georgijevića do sada su imali Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš.

"Ima igrača koji su ovde duže od mene, poput Rikarda i Nikolića, ali na to ne gledam kao na klasičnu konkurenciju, već na timski duh i motivaciju da svako bude bolji. Radimo zajedno, podržavamo se, a svima nam je cilj da igramo što bolje. Biće prilika da igramo i u tandemu", dodao je Georgijević.

Musa Ndžaj još uvek nije dobio priliku da debituje jer je u završnici priprema doživeo povredu o kojoj se ne priča, pa samim tim niko ne zna kada će nazad na teren.

Radivoj Bosić je prekomandovan u omladinski pogon i teško da će do kraja sezone biti kandidat za startnu postavu, s tim što bi sa dolaskom novog trenera svi trebalo da računaju na novu šansu za dokazivanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 26.03.2019
18:23

Suma...ovaj,Musa,on ce dobiti sansu za 3 godine kada mu istekne ugovor i kad ode iz kluba,to ce mu biti sansa karijere

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 26.03.2019
20:01

kralj pisanja na nasim vestima