Hoće li Partizan dovesti i napadača? Stanojević objasnio kako stoje stvari...

Autor: Darko Mitrović
petak 08.01.2021.
17:28
Izvor: Sportske.net

Crno-beli su danas počeli pripreme, a među igračima koji su se pojavili na prozivci bilo je i prvo zimsko pojačanje.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je obavio pola najavljenog posla kada su u pitanju pojačanja ove zime. U Humsku se vratio desni bek Marko Živković, koji je u proteklih godinu i po igrao za Voždovac, a navijači sada očekuju i još jednog napadača.

Danas je ekipa posle okupljanja odradila i prvi trening posle zimske pauze, a trener Aleksandar Stanojević je potom u razgovoru za klupsku televiziju izneo svoje prve utiske.

''Vreme je super, nema snega, nema leda, možemo da radimo'', počeo je Stanojević i osvrnuo se na nove igrače u timu - omladince i pomenutog Marka Živkovića.

''Imali smo četiri igrača iz omladinske škole, Živkovića kao pojačanje, još neke igrače sa pozajmica. Ima nas dosta, narednih dana ćemo sve da iskristališemo.

Živković razume i zna šta znači Partizan. On je ofanzivni bek, može da nam donese različitost u odnosu na Miljkovića. Kod nas nema alternativa, zavisi kako budu igrali i kako se budu ponašali, tako će se i izboriti za mesto u timu'',
objašnjava Stanojević.

Tu dolazimo do pitanja novog napadača, hoće li doći?

''Mi smo generalno popunjeni na svim pozicijama, imali smo veliki broj pojačanja u prethodnom prelaznom roku. Što se mene tiče, ne mora niko da dođe. Došao je desni bek, to smo želeli. Zavisi sad da li će neko otići, u odnosu na to popunićemo ekipu. Rekao sam da nam je potreban i napadač, u hodu ćemo rešavati i generalno sam zadovoljan igračkim kadrom.

Banjak se vratio danas, svaka mu čast, sutra bi trebalo da dođe i Bajbek, ranije nego što smo se dogovorili...'',
istakao je Stanojević.

Na kraju se nasmejao kada je čuo da su pojedini igrači prokomentarisali kako će pripreme biti ''paklene'' od starta.

''Ma nije... uvek su paklene... U odnosu na ono što smo do sada radili, pojačaćemo 20-30 posto. Imaćemo četiri utakmice u Turskoj i sve uslove da uradimo ono što smo planirali. Sve je to normalno'', zaključio je Stanojević.
-
Baner 3
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Friday, 08.01.2021
21:08

Ma bolje ni da se ne citaju ove vesti, jer se svaki put iznerviras kad kod ih citas

avatar
Vlada Mutavi
Friday, 08.01.2021
20:20

Ne čudi me što Stanojević menja priču kada je u pitanju napadač. Znači, sad je definitivno jasno da su pare od Pavlovića, Sadika i Fiće "potrošene", s obzirom da je pre nekoliko dana Vazura tvrdio da će eventualnih pojačanja biti samo ako se još neko proda, što znači da Partizan trenutno nema para za angažovanje niti jednog normalnog pojačanja. I još kad taj isti Vazura kaže da je njegov glavni posao da obezbedi finansije za klub, prosto mi se povraća, jer i moja baba može prodajom igrača da finansira Partizan bez ikakvih problema. Pravniče, pronađi sponzore. Dovedi ljude koji su spremni i voljni da ulažu u fudbal. Naravno. ti to ne možeš, jer nema nikog normalnog ko će vam davati pare, kako bi vi te iste pare trošili za lične potrebe, ili ih prebacivali na lične račune negde gde se to ne vidi.
Katastrofa je blaga reč za ovo što se u Partizanu radi i najozbiljnije mislim da je vreme da ova uprava konačno ode, s obzirom da su ojadili Partizan i to u meri zbog koje će trebati najmanje decenija da se klub vrati na nivo na kome je bio pre njihovog dolaska.
A Stanojević, ovako ravnodušan verovatno već ima plan gde će kada se kola slome na njegovim leđima, a slomiće se kad tad.

avatar
Momcilo Stojanovic
Saturday, 09.01.2021
12:21

Zapamtite,dok Zvezda ne obori rekord od šest uzastopnih titula,Partizan neće ni prići vrhu.Na vreme Zvezdi obezbede distancu i suludo je trošiti novac koga nema,a ovi što su tu ako se maksimalno potrude, uvek će biti drugi,što je uslov za ono što sam napisao.Nama narednih tri godine ni Ronaldo,Mesi,Nejmar i Levandovski ne bi doneli titulu,sa sve Nojerom,Bonućijem i Ramosom.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 08.01.2021
18:32

Centralni vezni, jbt (a moze i ''jedan je''), centralni vezni! I mani me vise te price o nasoj skoli, zabole me za to!