Hoće li ovaj promašaj koštati Dinamo opstanka?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.05.2019.
12:40
Izvor: Sportske.net

Ako pitate trenera Vranjanaca, moguće je da je Željko Dimitrov poslao svoj tim u niži rang takmičenja.

fkdinamovranje.rs
fkdinamovranje.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Vranja našao se u nezavidnom položaju nakon jučerašnjeg poraza na Banjici, pošto tri kola pre kraja ima četiri boda manje u odnosu na prvi tim u sigurnoj zoni.

Daleko od toga da je borba za opstanak završena i da je Dinamo precrtan, ali isto tako nema dileme da će Vranjancima trebati mnogo umeća i sreće da bi zadržali superligaški status.

Trener Dragan Antić rekao je posle jučerašnje utakmice sa Radom da je sve moglo da bude drugačije da je Željko Dimitrov iskoristio stopostotnu priliku u kojoj se našao tokom drugog poluvremena.

"Šta je Dimitrov promašio, možda nas je poslao u drugu ligu sa onakvom glupošću i onakvom neinteligencijom. To je jedna stvar koja ne može da se oprosti igraču, da prazan gol ne date. Tada bi ceo tok utakmice išao u drugom smeru", rekao je Antić.

Napadač Dinama je u 51. minutu susreta dobio dubinsku loptu koja je prevarila golmana Rada, pa je u jednom trenutku Dimitrov imao otvoren put ka nebranjenoj mreži.

Situacija se potom zakomplikovala, Dimitrov se previše nameštao i na kraju loptu lansirao preko gola koji su pokušali da odbrane defanzivci domaćeg tima.

Bogdan Korak je na konferenciji za medije posle meča kazao da je Dimitrov verovatno bio dezorjentisan i zahvalio mu se na tome jer je u suprotnom mogao da napravi ozbiljan problem "Građevinarima".

Opisanu situaciju pogledajte od 4:47 priloženog snimka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke