Hoće li nas "Orlići" odvesti u Tokio?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.09.2018.
10:18
Izvor: Sportske.net

Impresivan učinak mlade reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Ukoliko ovako nastave smeši nam se plasman na Olimpijske igre.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija koje će sledeće godine biti održano u Italiji i San Marinu imaće posebnu težinu jer će ujedno biti i kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre.

Reprezentacija Srbije demonstrirala je silu u prvih osam mečeva kvalifikacija za EURO 2019. i može se reći da je već osigurala mesto na kontinentalnoj smotri iako ćemo na zvaničnu potvrdu sačekati oktobar.

Pošto izabranicima Gorana Đorovića u kvalifikacijama ide fenomenalno (8-0-0, 23:5), legitimno je pričati o mogućem učinku "Orlića" na Evropskom prvenstvu.

Na smotri najboljih mladih reprezentacija učestvovaće 12 selekcija, a četiri najbolje osiguraće plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Poslednji put Srbija je igrala na Olimpijskim igrama 2008. godine kada smo u grupi sa Argentinom, Obalom Slonovače i Australijom zauzeli poslednje mesto sa jednim osvojenim bodom.

Deset godina kasnije mlada reprezentacija Srbije pokazuje odlične partije i uliva nadu da bi fudbal mogao da se vrati na Olimpijske igre.

Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu biće održano sledeće godine od 16. do 30. juna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Wednesday, 12.09.2018
11:50

gotovo sam siguran da cemo biti u polufinalu.svaka cast momcima.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.09.2018
16:49

Tako smo mislili i proslo evropsko i onda je savez doveo Lalatovica pred prvenstvo nicim izazvano, ne sumnjam da ce i sad sve da upropaste.