Hoće li ''Milioneri'' opet pazariti u Humskoj i šta o tome kaže Iliev?

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.12.2016.
12:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jučerašnja informacija da se nemački Dortmund interesuje za talentovanog napadača Partizana Savu Petrova izazvala je i prvu reakciju iz Humske.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, radi se o fudbaleru koji još uvek nije debitovao za prvi tim u takmičarskim utakmicama za Partizan, ali koji je svojim igrama u omladinskoj konkurenciji i omladinskoj reprezentaciji naše zemlje već skrenuo pažnju inostranih skauta na sebe.

Zato i ne čude jučerašnje medijske najave da će u Humsku stići ''ponuda koju će teško moći da odbiju'', kada je transfer 18-gdišnjeg Save Petrova u pitanju.

Ipak, sportski direktor Partizana Ivica Iliev u izjavi ''Novostima'' tvrdi da te ponude još uvek nema, ali spekulacije na tu temu doživljava kao svojevrsni ''probni balon'' u tom smeru.

''Ne znam za tu priču oko Dortmunda, direktnih kontakata sa klubom nije bilo. Već neko vreme struji najava o interesovanju za tog momka, ali hajde da pustimo sve to dok se ne pojavi neko konkretno'', istakao je Iliev.

On je naglasio da se u Partizanu nijedan potez ne povlači neplanski, pa će se taj princip poštovati i u vezi sa eventualnim transferom Petrova, koji je letos sa crno-belima potpisao ugovor do 2021. godine.

Inače, ove zime navršiće se tri godine od kada su Dortmund i Partizan prethodni put sarađivali po pitanju transfera, kada se iz Humske među ''Milionere'' preselio Miloš Jojić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BRAT IGI
Tuesday, 27.12.2016
18:57

decko nije ni sekund jos proveo na terenu a hoce da ga utope vec ccc

avatar
odjava
Tuesday, 27.12.2016
13:54

Petrov je odlican igrac,prebrz za Partizan! gledao sam ga uzivo

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Tuesday, 27.12.2016
13:32

Deda Bobe, Deda Bobe, bombice nam daj, da bijemo komsije, da im dodje kraj, hej:-D