Hoće li Miha pokvariti posao Partizanu?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.06.2018.
12:22
Izvor: Sportske.net

Vreme promena u Lisabonu, videćemo da li će novi trener Sportinga pomoći crno-belima ili će im definitivno zatvoriti vrata.

Epa/Mike Palazzotto
Epa/Mike Palazzotto

Povezane vesti

Bivši selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović nalazi se u Lisabonu gde sa čelnicima Sportinga dogovara poslednje detalje ugovora koji bi uskoro trebalo da potpiše.

Sinića stiže u Lisabon u momentu kada se Sporting nalazi u velikim problemima i kada je "Lavovima" neophodan "vatrogasac" a ne fudbalski stručnjak.

Ali, ostavimo po strani težak posao koji Sinišu Mihajlovića čeka u Lisabonu ukoliko stavi paraf na ugovor sa Sportingom.

Okrenimo se srpskom internacionalcu koji je pod ugovorom sa lisabonskim klubom i za koga bi dolazak Siniše Mihajlovića mogao da znači novu stranicu u karijeri.

Radosav Petrović od dolaska u Sporting nema tretman kakav bi želeo i zbog toga se u nekoliko prethodnih prelaznih rokova govorilo da bi mogao da se vrati u Partizan.

Tako je i ovog leta, srpski internacionalac ponovo je na listi potencijalnih pojačanja crno-belih ali situaciju komplikuje sve ono što se dešava u klubu iz Lisabona.

Ukoliko Mihajlović preuzme Sporting situacija vezana za status Radosava Petrovića brzo bi trebalo da bude razrešena.

Momak koji je bio standardan reprezentativac Srbije za vreme mandata Siniše Mihajlovića svakako će imati šansu da se dokaže ali kod temperamentnog Mihe emocija nema.

Ukoliko Mihajlović bude uvideo da Petrović ne može da pomogne ekipi, eto Partizanu šanse da se dokopa željenog igrača. Sa druge strane, vrlo je verovatno da će dvojica Srba naći zajednički jezik i da će Radosav Petrović ostati u Sportingu i naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Monday, 18.06.2018
13:13

Partizanu trebaju brži, a ne sporiji igrači od ove koje ima u centralnom delu veznog reda.

avatar
NikkiCFC
Monday, 18.06.2018
12:38

On bese kod njega u reprezentaciji bio standardan ispred Matica :D

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 18.06.2018
15:40

Uopste nije bilo tako, Maticu su mesto zauzimali Mijailovic, Radovanovic, Ignjovski (posle cak i Milivojevic jer sigurno nije bilo logicno da Milivojevic igra pre njega, da ne pricam da Matic ne treba da igra zajedno sa LM isto kao sto nije trebao ni ranije sa Fejsom), Raca je osmica i za njega je uvek trebalo da bude mesta kao parnjaka, na stranu sto i nije bas toliko igrao kod ovog kao sto ti to pokusavas da predstavis...