Hoće li Iliev reagovati? Bivši napadač Zenita ima NEVEROVATNU ljubav prema Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.03.2019.
11:29
Izvor: Sportske.net

Ako reaguje, Partizan bi mogao da na leto iz Rusije dobije napadački tandem!

Epa/Anatoly Malatsev
Epa/Anatoly Malatsev

Povezane vesti

Mnogo zanimljivih stvari ispričao je Rusima Ognjen Ožegović, napadač Partizana na pozajmici u Arsenalu iz Tule.

Osim detaljnog osvrta na svoju dosadašnju karijeru, razloge prelaska u Partizan, iako je prethodno igrao i za Zvezdu, Ožegović je u opširnom intervjuu za klupski sajt dao i zanimljivu ideju za eventualno pojačanje Partizana u narednom periodu.

Naime, njegov saigrač u ruskom Arsenalu iz Tule, ujedno i konkurent za mesto u špicu napada jeste crnogorski reprezentativac Luka Đorđević, koga aktuelni trener Partizana Zoran Mirković dobro poznaje iz vremena kada je bio pomoćnik selektora reprezentacije Crne Gore.

Ovaj momak ima 24 godine, karijeru je počeo u Mogrenu iz Budve, gde je i rođen, a njegov talenat je veoma rano prepoznao ruski Zenit, koji ga je doveo još kao 18-godišnjaka, u leto 2012. godine.

Pet godina je bio član kluba iz Sankt Petersburga, ali nije imao značajniju minutažu, zbog čega je išao i na nekoliko pozajmica.

Pre dve godine je potpisao ugovor sa Arsenalom iz Tule, standardan je prvotimac, a ove sezone je na 16 utakmica postigao šest golova, uz šest asistencija.

Ugovorom je vezan do leta 2020. godine, a Ognjen Ožegović je otkrio da se radi o velikom navijaču Partizana! I to baš velikom!

''Znam da je Luka Đorđević odavno navijač Partizana. Po mom mišljenju, Luka voli Partizan čak i više od svoje porodice (smeh).

Svakog dana on nađe vremena da gleda stare utakmice crno-belih. Stalno mi priča o Partzanu, gleda i utakice košarkaškog tima crno-belih. Generalno, Luka je odličan momak, imamo zajedničku ljubav prema Partizanu'', objašnjava Ožegović.

Luka Đorđević je za reprezentaciju Crne Gore odigrao 7 utakmica i postigao jedan gol, očekujemo ga u sastavu ''Sokolova'' i u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

A na leto, ko zna, možda i on, poput Ožegovića, ostvari svoj san, pa se na leto obojica presele iz Tule u Humsku, jer je Ožegović ugovorom sa crno-belima vezan do leta naredne godine.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Impozantno
Wednesday, 06.03.2019
13:52

Dojrdjevic da,ovaj me.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 06.03.2019
13:03

Volis li ti Partizan Ozegovicu ???

avatar
Младић
Wednesday, 06.03.2019
12:57

nek ga dovede,može i Pejčinovića sad je slobodan.

avatar
Dante Hell
Wednesday, 06.03.2019
12:31

Ha ha ha... Bogoje... 😂

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 06.03.2019
15:28

I posle se bune kad ih vredjamo da su niza rasa. Kako da ne vredjas licemerne ljude, najgori sloj ljudi u danasnjem svetu?
Ako je Ognjen Ozegovic Bogoje, sta su onda Marko Marin, MIlan Borjan, Milos Degenek, FIlip Stojkovic koji su odbili da igraju za maticnu zemlju i setili se Srbije i srpstva tek kad su dosli u Zvezdu?
Sta je Mirko Ivanic, koji je dok je bio u Vojvodini govorio kako nikad nece igrati za Zvezdu i Partizan, a kolko vidimo evo ga u dresu Zvezde?

Jos jedna komsinica koja voli mazohizam. Opet mi komsinica dozvolila da je "izmaltretiram".

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 06.03.2019
22:05

Do "obucu" sam uspeo da izdrzim da procitam.
Aj molim te, napisi opet isti tekst, al pokusaj da pogodis znakove interpunkcije.
Ajde sekundarac, mozes ti to.

avatar
Gogi-11
Wednesday, 06.03.2019
21:30

A kako ste vi na -18 imate li adekvatnu odecu obucu ... bice jos hladnije spremaj te se... vi se ne pitate dokle ce ova petarda da vam kupuje igrace vec vas brine ko je i zasto dosao u Zvezdu...?