Hoće li i "Staru damu" u Kruševcu sačekati blatište?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.03.2018.
09:47
Izvor: Sportske.net

U subotu bi pod Bagdalom trebalo da bude odigran jedan od najzanimljivijih mečeva 25. kola. Hoće li Vojvodinu dočekati isto što i Partizan početkom decembra prošle godine?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Svima je još uvek u svežem sećanju utakmica 21. kola Super lige Srbije koju su u Kruševcu odigrale ekipe Napretka i Partizana.

Stadion "Mladost" bio je zavejan uoči utakmice pa je tog 10. decembra klub uz pomoć navijača i ljudi koji su bili spremni da pomognu očistio teren i pripremio ga za igru.

Nakon čišćenja na terenu više nije bilo snega ali je prilikom uklanjanja istog oštećena trava, tako da je igralište više ličilo na blatište nego na fudbalski teren.

Uoči duela Napredak - Vojvodina u Kruševcu imamo sličnu sliku. Teren stadiona "Mladost" zavejan je snegom i juče je počelo uklanjanje belog pokrivača sa travnate podloge.

Organizatoru utakmice ostaje nada da neće biti novih padavina i da će u subotu teren biti u boljem stanju nego što je to bio slućaj 10. decembra. Sa druge strane, postoji mogućnost da kolo ponovo bude odloženo o čemu smo pisali OVDE!

Utakmica 25. kola Super lige Srbije između Napretka i Vojvodine trebalo bi da bude odigrana u subotu, 3. marta od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke