Hoće li Gudelj šutirati slobodnjake za Srbiju?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.11.2014.
15:46
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj pokazao je da ume da "zategne" iz slobodnog udarca i da postigne golčinu a, kako kaže, na selektoru Diku Advokatu je odluka da li će mu biti dozvoljeno da u nacionalnom timu izvede neki slobodnjak.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Nemanja Gudelj blista u dresu AZ Alkmara o čemu svedoči i niz od četiri utakmice na kojima je uspevao da pogodi protivničku mrežu.

Nedavno je pokazao da sjajno izvodi prekide i da Dik Advokat možda može da mu poveri ulogu izvođača slobodnih udaraca u nacionalnom timu.

"Ako selektor bude dozvolio rado ću šutirati slobodnjake. Voleo bih na nastavim niz, koji sam započeo u klupskom dresu" kaže Nemanja Gudelj.

Od predstojećeg susreta sa selekcijom Danske Gudelj očekuje mnogo jer se radi o utakmici koja za naš nacionalni tim ima epitet "meča odluke".

"Protiv Danske neće biti lako. Danci imaju dobar tima, iskusni su i znaju da igraju. Kod nas postoji mali pritisak, koji nas motiviše da ostvarimo pobedu" zaključio je Gudelj.

Treću kvalifikacionu utakmicu za odlazak na EP u Francuskoj selekcija Srbije odigraće u petak od 20 časova i 45 minuta protiv reprezentacije Danske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Tuesday, 11.11.2014
17:18

Sto jes', jes' - bas ga je znalacki zavukao...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 11.11.2014
21:05

Ako bude Kolarov igrao, onda će on verovatno izvoditi 90% slobodnjaka, ostalih 10% će izvodizi Tošić i Stojković i po koji štoper u zavisnosti od udaljenosti od protivničkog gola.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 12.11.2014
09:22

I Tadic bi mozda mogao da okusa srecu:-)