Hoće li Denis Stojković potpisati za Partizan, kakvi su prvi utisci?

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.03.2020.
17:24
Izvor: Sportske.net

Sinoć ih je otkrio Miloševićev pomoćnik u stručnom štabu Milan Đuričić.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sinoć su se plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije, ubedljivo su savladali Spartak iz Subotice sa 4:0, a posle meča je umesto šefa struke Sava Miloševića, sa novinarima razgovarao njegov prvi saradnik Milan Đuričić.

Jedno od pitanja koje mu je tom prilikom bilo postavljeno, vezano je za dolazak na probu 17-godišnjeg ofanzivnog veziste Denisa Stojkovića, koji je u mlađim kategorijama sticao iskustvo i u Italiji, i u Engleskoj, i u Austriji.

Nastupao je i za kadetsku reprezentaciju Srbije, gde su ga odlično upoznali sadašnji članovi stručnog štaba Partizana, pa otuda i interesovanje za ovog momka.


Đuričić je sinoć otkrio kakav je prvi utisak o Stojkoviću po dolasku na probu u Partizan.

''Denis je dete koje je bilo u Torinu, ne u Juventusu, bio je u selekciji kod nas dok smo bili u Savezu, u generaciji 2002. Čak je igrao i na turniru koji je ta selekcija, sa Fićom Stevanovićem osvojila u Zagrebu.

Mislim da je jedan talenat koji treba da pokaže da li je trenutno za Partizan. Ima dosta kvaliteta, hitrine, brzine, usmerenosti ka napred, ali hajde da ostavimo to za još neki naredni šperiod, pa da vidimo šta i kako'', objasnio je Đuričić.
-
Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Friday, 13.03.2020
01:51

ma dajte ljudi, prodje 1000 klinaca kroz partizan istog kvaliteta, samo se nepise o svakom ............ neuspeju uvek najkvalitetniji od tih klinaca, treba kockice da se poklope .............. pa recimo milenkovic nije bio u prici nikakvoj da je talenat, bio je samo jedan od mnogih, zaigrao je zbog nedostatka stopera u datom momentu u timu partizana, odigrao 6 meseci na nivou i to je to, dok naprimer djerlek koji se provlacio po novinama kao sad ovaj stankovic gurao se u igru, dobijao sansu, postenu sansu, ne na kasicicu, i na kraju nista, a prica je bila da je buduci sasa ilic partizana

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 11.03.2020
22:56

Samo vi hvalite igrače koji treniraju s Partizanom bez ugovora pa se posle čudite kad vas izigraju zbog bogatijih ponuda.