Hoće li "Čarapani" ponovo odoleti Partizanu?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.05.2018.
17:42
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Strateg kruševačkog Napretka Milorad Kosanović veruje da njegova ekipa nema razloga da se plaši gostovanja u Humskoj.

Beta/Mlađan Ivanović/Ev
Beta/Mlađan Ivanović/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka u subotu popodne gostuju Partizanu u okviru 35. kola domaćeg prvenstva. Za obe ekipe utakmica u Humskoj dolazi posle poraza koje su doživeli u prethodnom kolu.

"Nismo bili u podređenom položaju ni na jednoj utakmici, za razliku od drugih. Rezultat nas na žalost nije ispratio, mnogo smo i sami krivi zbog propuštenih šansi. Naš cilj je da plej-of odigramo najbolje što možemo, izvršimo proveru kvaliteta kojim raspolažemo, da vidimo kako ćemo sledeće sezone", kazao je trener Napretka Milorad Kosanović za klupski sajt.

Kruševljani su trenutno pozicionirani na sedmom mestu sa 26 bodova, trinaest manje od drugoplasiranog Partizana.

Zanimljivo je da crno-beli u tekućoj sezoni nisu uspeli da savladaju Napredak. U Kruševcu je slavio domaćin (2:1), u Beogradu je domaćin spasavao živu glavu i uzeo bod u sudijskoj nadoknadi posle sudijske greške.

"Bilo bi lepše da smo bodovno bliži, pa bismo imali i dodatni motiv koji bi tim povukao još za desetak procenata na gore. Partizan se ne razlikuje od drugih timova, tako da ćemo imati sličan posao kao protiv Zvezde. Moramo dati svoj maksimum, mi smo spremni za to, ovi momci se ne plaše nikoga, poštuju sve, ali najviše poštuju sebe", poručio je Kosanović.

Prvotimac Napretka Nikola Boranijašević slaže se sa trenerom Kosanovićem.

"Od početka do kraja, odnosno poslednjeg zvižduka neće biti lako, iako Partizan ima uspone i padove, kao što smo ih i mi imali ove sezone. Njih čeka i bitna Kup utakmica, tako da ko god bude igrao od njih daće svoj maksimum da se dokaže, a mi na to moramo odgovoriti maksimalno angažovano na svim pozicijama. Šanse moramo da iskoristimo, nadam se da ćemo ih imati, idemo da igramo fudbal pa bolji neka pobedi", rekao je Boranijašević.

Utakmica 35. kola Super lige Srbije između Partizana i Napretka igra se u subotu od 18 časova na stadionu u Humskoj. Direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 03.05.2018
19:12

Napredak je po 2 puta u regularnom pobedio i zvezdu i nas, i nas i zvezdu.

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Thursday, 03.05.2018
23:05

Zvezdu nije pobedio dva puta,vas ne znam niti me zanima nemoj da lazes vise