Hoće li biti polemike oko sudije? Posle Sente, i penala u 90, pravac - večiti derbi!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.02.2020.
12:56
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Debitant sudi u ''večitom derbiju''!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Dva dana pred 162. večiti derbi, Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu imena arbitara za 24. kolo, tokom kojeg će u prvom planu biti duel Zvezde i Partizana.

Za glavnog arbitra delegiran je Lazar Lukić, sudija koji je u 22. kolu sudio Partizanu protiv TSC-a u Senti.

Tada je Partizan jedva izvukao bod, a Lukić je dosudio jedanaesterac u 90. minutu, koji je Natho potom pretvorio u gol.

Njemu će ovo biti ''vatreno krštenje'' u derbijima, ali veliku pomoć imaće u Daliboru Đurđeviću i Milovanu Ristiću, dugogodišnjim pomoćnicima Milorada Mažića.

Ove sezone je tri puta sudio i Zvezdi, crveno-beli su sva tri meča dobili (Javor Matis, Mladost, Čukarički), a Partizanu je sudio i u pobedi nad Javorom u Ivanjici od 2:0.

Lukić ima 38 godina, a prema listama objavljenim na zvaničnom sajtu FSS pripada ''Prvoj grupi'' arbitara.

Danas su određene i sudije za preostale mečeve 24. kola Linglong Superlige, a sve to možete da vidite OVDE.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 29.02.2020
12:09

Sudi kum Nikole Nikodijevića dokazanog zvezdaša i čoveka koji je pokušao da namesti u FK Partizan upravu koja upravo uništava VK Partizan. Naravno da ništa ne bi bolje bilo ni da sudi bilo ko drugi od preko stranke povezanih sudija sa zvezdom. VAR i strane sudije za šta se FK Partizan i njegovi navijači zalažu, a ne lažno kukanje zvezdaša dok zvezdine sudije haraju ligom.

avatar
Man united
Sunday, 01.03.2020
15:10

'Доказани звездаш' вам поклонио пенал претпрошло коло. То си заборавио? Настави да живиш у илузији ако ти је тако лакше.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 02.03.2020
22:00

Ne javljaj mi se dok ne objasniš kako to za Partizan nisu bili penali protiv Mančester Junajteda za igranja rukom u sopstvenom šesnaestercu dok je lopta "u igri", a Danilo Grujić je dosudio penal za zvezdu za napucanu ruku gde lopta ide 5m pored gola. Naravno da je bio penal, a ne bi ga ni dosudio da nije Partizan igra protiv tsc-a koga zvezda planira na kraju da stavi iza radničkog na tabeli, tako da je radničkom i zvezdi trebalo nerešeno, tako je suđeno i tako se završilo. 5 crvenih kartona Lazar Lukić nije dao zvezdi u derbiju!

avatar
Man united
Friday, 28.02.2020
18:34

Ово изгледа награда за оно против ТСЦ-а? Дајте, бре, Јовановића! Дерби увек мора да суди најбољи. Пошто је он званично најбољи, нема разлога да га кријете. Самим тим што га УЕФА прати, добијамо и већу сигурност да неће бити навлачења или да ће бити на минимуму ако ништа.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 28.02.2020
17:03

Sudija koji je za nameran đon u cevanicu Ostojića dao samo žuti karton kasnije strelcu gola za tsc Silađiju, sudija koji je sve radio samo da Partizan ne pobedi, vezivao pertle, menjao lopte, nameštao kostobrane protivničkim igračima, njima svirao faulove za simuliranja, a ne Partizanu za očigledne prekršaje je izgleda tada položio zvezdin ispit za Večiti derbi između Partizana i sudija. Uvedite VAR i strane sudije pa onda stavljajte u istu rečenicu zvezdine sudije i Partizan, ali ne smete jer znate da biste bez sudija igrali derbije sa Inđijom, javorom i mačvom u borbi za opstanak.

avatar
Friday, 28.02.2020
16:52

Sto kaze PAOK, uvec ce biti polemike, a ovo dole su klasicni botovski komentari. Ko god da je bio izabran, imali bismo istu vrstu kritike:-D Verovatno je trebalo da sudi grujic koji je izmislio penal kada je Rnic izblokirao sut butinom ili koji nekoliko godina kasnije nije video cist
penal nad Tavambom na slicnom mestu, sudiju koji je bas nedavno ostetio Cukaricki za dva penala, pritom mirne duse svirajuci crevnoj zlezdi penal koji, ruku na srce, jeste zaista i postojao, ali, BRATE MILI,
kad ti za nekoga vidis (tacnije, hoces, moras ili samo mislis da moras)
sve zivo, a za sve druge nista ili skoro nista...

avatar
paok
Friday, 28.02.2020
15:00

Ko god da sudi bice polemike. Derbi nista ne odlucuje tako da je svejedno koji je sudija.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 28.02.2020
14:45

Znaci ocekujte po 8,9 faulova zdjelara,scekica i ostale kompanije bez kartona naravno,mozda se ponisti i cist gol videcemo

avatar
Old_school
Friday, 28.02.2020
16:53

Scekic ako nikom ne polomi nogu, mi da pevamo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 29.02.2020
12:05

Šćekić? Koliko se sećam nijedan aktuelni igrač Partizana nije nikome polomio nogu dok se za zvezdine kostolomce ne može to reći.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 28.02.2020
14:43

E ovo je odlican izbor ! Ukoliko ne bude dosudjen izmisljeni penal za partizai kao protiv TSC-a, ocekujte da Savo povuce ekipu sa terena. :D

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Friday, 28.02.2020
14:43

Penal je bio, Pavlovic kao igrac Monaka je srusio igraca Partizana u protivnickom sesnaestercu, ispravna odluka sudije! Jedina zamerka je sto je pustio da pocne utakmica, a da igraci Partizana jos nisu zavrsili utakmicu sa Surdulicom iz 2018.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 28.02.2020
14:38

Mnogo jadno i prozirno od FSS, odredili glavnog sudiju za derbi onog istog lika sto je partizan spasao poraza u Senti svirajuci im nepostojeci penal posle sudara dva igraca partizana u sesnaestercu TSC-a. Ako nije Srdjan Jovanovic tu je Lazar Lukic jer bez njih su nula veca od najvece nule.

avatar
ariton
Friday, 28.02.2020
20:47

Pa gde si bre veliki srbine.I dalje mi nisi odgovorio jesi cestitao rodjendan vasem prvom pocasnom predsedniku jadnice.I gde ti je ono institucija,majka srbija i takve gkuposti.Vi ste nasli da komentarisete sudjenje.Kad cela evropa vidi da je nase prvenstvo najneregularnije.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 02.03.2020
16:16

Kad se obracas meni, ja bih te zamolio da ne privas o sebi ljepi.

avatar
Mirko Đerović
Saturday, 29.02.2020
01:50

A ko je vas spasio protiv Inđije?