Hleb upozorava: "Nije gotovo!"

Autor: Miloš Marković
sreda 19.08.2015.
08:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaler BATE Borisova, iskusni Aleksandar Hleb obazriv je i pored pobede svog tima.

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana su poraženi u prvom meču plej-of runde kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Beloruski BATE Borisov je slavio minimalnim rezultatom protiv izabranika Zorana Milinkovića koji su meč okončali sa desetoricom na terenu. Iz Partizana složno stižu poruke da će ekipa dati maksimum u Beogradu, te da će BATE čekati težak posao u revanšu.

I fudbaler BATE Borisova Aleksandr Hleb se slaže da još ništa nije gotovo.

"Partizan je dobar tim, ništa ovde još nije gotovo, a pogotovu jer se revanš igra u Beogradu. Znam atmosferu u Beogradu, jer sam igrao sa nekoliko srpskih igrača i uvek smo gledali vaše derbije... Trebaće nam potpuna koncentracija u toj utakmici koja sledi"
, rekao je Hleb.

Revaš utakmica plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Partizana i BATE Borisova igra se za nedelju dana u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 19.08.2015
10:29

Pametan covek, a(li) mi moramo da budemo pametniji i lukaviji od njih u revansu, jedan brz gol nam daje veliku psiholosku prednost, ucinite to:-)

avatar
Doktor ijopet
Wednesday, 19.08.2015
09:42

Ma gotovo je da se ne lazemo. Klasicna ruska skola fudbala sa mnogo trcanja i brzim kontrama nikada nije odgovarala bilo kom od nasih timova. Gledam ih sinoc iz 2-3 pasa oni su vec blizu protivnickog sesnaesterca. Igraju slicno kao Kairat sto je razbio Zvezdu samo poboljsana verzija. Cim se partizan otvori da napadne u BG, fik i gotovo!

avatar
igor_tambur
Wednesday, 19.08.2015
14:51

Ja znam da bi ti to voleo jer tako si pričao da će i Steua pa ju je Partizan samleo i nemoj mesat babe i žabe odnosno Kairat i Bate Borisov kpji je zadnje tri godine u ligi šampiona a Kairat polu amateri al za vas izuzetno jaki