HIT IZJAVA trenera Zemuna: "Izgubili smo šanse za šampionsku titulu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.10.2017.
15:06
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Zemuna Milan Milanović dao je više nego interesantnu izjavu nakon poraza od Crvene zvezde.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Zemuna bili su jako blizu osvajanju po jednog boda u duelima sa beogradskim "večitima" ali su na kraju izgubili obe utakmice.

Nakon današnjeg poraza od Crvene zvezde trener Zemuna Milan Milanović imao je više nego zanimljiv komentar pošto je procenio da njegova ekipa više ne može da se nada šampionskoj tituli.

"Nemam šta da zamerim igračima, izgleda da smo izgubili šanse za šampionsku titulu jer smo poraženi od Zvezde i Partizana, tako da ćemo nastaviti dalje da se borimo za opstanak što je naš cilj ove godine. Mislim da imamo ekipu, bar prema onom što smo pokazali u poslednje četiri utakmice, koja može da se izbori za opstanak", rekao je Milanović posle utakmice.

Crvena zvezda je u Gornjoj Varoši slavila minimalnim rezultatom zahvaljujući pogotku koji je u 81. minutu postigao Ričmond Boaći.

"Prvo poluvreme smo odigrali vrlo dobro, mislim da Crvena zvezda nije imala nijedan opasniji napad. U drugom su nas pritisli i imali jednu ili dve opasne šanse. Jedna mala nesmotrenost nas je koštala bodova u ovoj utakmici. Nadam se da nismo potrošili svu energiju na prethodne dve utakmice jer nas sledeće nedelje čeka duel sa Lučanima u kojem možemo dobro da prođemo ako ponovimo izdanja iz duela sa Partizanom i Zvezdom", zaključio je Milanović.

Zemun se posle prve faze ligaškog dela sezone nalazi na dvanaestoj poziciji superligaške tabele sa 14 osvojenih bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke