Heroj ''Brđana'': ''Ponele su me emocije, ali niko mi nije zamerio''

Autor: Beta Beta
četvrtak 07.03.2019.
12:54
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Marko Šarić rekao je danas da su ga, kada je postigao pobednički gol protiv Napretka, "savladale emocije" i da nije razmišljao o posledicama proslave i skidanja dresa, ali je istakao da je njegov tim upisao trijumf.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su juče ekipu Napretka sa 2:1, u utakmici 25. kola Super lige Srbije golom Šarića u 89. minutu.

"Bila je vrlo lepa utakmica, zanimljiva do poslednjeg trenutka. Pohvalio bih Napredak, došli su na Banovo brdo da se nadigravaju, da igraju fudbal, što inače retko koja ekipa čini kad dodje na naš stadion. Promašili smo dosta šansi, ali opet smo izjednačili na vreme. Posle nas nije htelo, sve do tog finiša meča", rekao je Šarić, a prenosi klub.

Šarić je prethodno ušao u igru u 72. minutu umesto povredjenog Kajevića, pet minuta kasnije Lukovića zamenio je Tedić. Upravo su njih dvojica bili glavni akteri kod pobedonosnog gola.

"Kad sam ulazio u igru, trener Krunić mi je samo rekao da igram onako kako znam i da se opustim. Što se tiče pogotka, mogu slobodno da kažem da je to Tedićev gol. Prošao je nekoliko protivničkih igrača, prelepo mi dodao loptu, ja sam se samo našao na pravom mestu u pravo vreme i pogodio. Drago mi je što smo pobedili, pre svega zbog ekipe, s obzirom na broj stvorenih šansi, zaslužili smo ovakav epilog",
rekao je Šarić.

Po postizanju gola Šarić je skinuo dres, očigledno ne razmišljajući o posledicama u tom trenutku, obzirom da je samo minut ranije dobio žuti karton.

"U trenutku postizanja gola su me savladale emocije. Zaista sam željan igre, golova i ovakvih momenata. U toj sekundi, na žalost, nisam o tome razmišljao, te sam zbog skidanja dresa dobio drugi žuti karton. Ipak, završilo se sve našom pobedom, to je najbitnije. Niko mi nije zamerio, sad se okrećemo već narednim susretima, a ovaj protiv Napretka zaboravljamo", rekao je Šarić.

Ekipa s Banovog brda je trenutno četvrta na tabeli sa devet bodova više od Mladosti iz Lučana, a tri boda manje od Partizana.

"Naš cilj ostaje isti, borba za Evropu, a uz atmosferu koju imamo u ekipi, očekujem da nastavimo da pobeđujemo. Neka serija potraje što duže, ako je moguće i do kraja prvenstva. Mi ćemo se u svakom meču boriti i ići na pobedu", rekao je Šarić.

Čukarički u narednom kolu gostuje Dinamu.

"Gostovanje Dinamu u Surdulici će biti možda i najteže do sada. U dobroj su seriji rezultata, dobili su Napredak sa 4:0, a videli ste kako smo se mi namučili sa njima. Nemaju poraz u prethodnih pet mečeva, ali kao što sam već rekao, naš cilj je da nastavimo seriju trijumfa", zaključio je Šarić.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke