Haos u superligašu: "Obećao sam, ali ne mogu - igrače nam izbacuju iz stanova!"

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 29.11.2020.
09:28
Izvor: Sportske.net

Veliki finansijski problemi kluba iz Šapca.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Mačva je u prilično nezavidnoj situaciji nakon odlaska doskorašnjeg predsednika Ivice Kralja.

Klub iz Šapca je savladao Inđiju sa ubedljivih 3:0, ali se i dalje nalazi na pretposlednjem mestu Superlige Srbije, i što je najgore - to nije najveći problem Šapčana.

Trener Mačve Dragan Aničić ukazao je na tešku materijalnu situaciju svojih igrača i otkrio da su neki od njih čak i izbačeni iz svojih stanova.

"Obećao sam pre izvesnog vremena da ću prestati da pričam o nedaćama koje nas već dugo vremena prate i da ću se fokusirati isključivo na teren i zbivanja na njemu, ali sam igrom slučaja primoran da to obećanje prekršim. Umesto da se situacija poboljšava, nama je iz nedelje u nedelju sve gore i gore. Pre dva dana zbog neplaćenih stanarina neki prvotimci su ostali bez stanova i tražili su da ih smestimo na stadionu. To me je baš ganulo pre svega kao čoveka, a ne kao trenera. Koliko god sam bio iznerviran time, toliko sam i ponosan koliko su ti mladi ljudi spremni da se žrtvuju za zajednički uspeh.

Kada u najvišem rangu nemate obezbeđene elementarne uslove, teško je pričati o igri i rezultatima. Doduše, imamo neka obećanja da će se sve popraviti, ali za sada sve ostaje na tome", kazao je Aničić.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 29.11.2020
10:50

Fudbal nam je jos uvek dobar s obzirom da se u FSS za sve pita pocasni Predsednik.