"Hajduci" zgranuti "gnusnim lažima" Vojvodine

 • Autor: Miloš Marković

 • 15. april 2012.

 • 16:13

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Nakon optužbi na račun fudbalskog kluba Hajduk i optužbi upućenih predsedniku tog kluba Zoranu Osmajiću, oglasio se i kulski superligaš koji želi da rasvetli celokupan incident koji se desio nakon jučerašnjeg ravničarskog derbija.

Naime, fudbalski klub Vojvodina je optužio Zorana Osmajića da je odgovoran za fizički nasrtaj na sekretara novosadskog kluba Aleksandra Vlaškalića, Kuljani povodom ovog slučaja izdali su zvanično saopštenje koje prenosimo u celosti.

“Posle optužbi na račun FK Hajduk i predsednika Zorana Osmajića, koje su se pojavile na žvaničnom sajtu FK Vojvodina, izdajemo saopštenje o celokupnom dogadjaju u cilju istinitog informisanja javnosti.

Aleksandar Vlaškalić je pre odlaska u Vojvodinu punih 15 godina obavljao funkcije u fk Hajduk. Kada je naš klub bio pred gašenjem, on ga je napustio i prešao u fk Vojvodina.

Pred samu utakmicu se po prvi put nakon odlaska, pojavio u službenim prostorijama Hajduka, predstavljajući se kao zvanično lice Vojvodine. Konstantno je provocirao bivše saradnike, obraćajući im se rečima – “Ispašćete iz lige, to sam vam ja sredio”.

Svoj automobil je parkirao tako da zagradi ulaz ostalim vozilima na klupski parking, te je po upozorenju morao da ga pomeri. Pošto se nalazio na klupi gostujućeg tima po prvi put kao zvanično lice od kad je u fk Vojvodina (očito sračunato), tokom čitave utakmice je šetao duž aut linije provocirajuci kako publiku, tako i rezervne igrače fk Hajduka, posto je prilazio klupi domaćih igrača, što se jasno može videti na snimcima.

Posle skandaloznog suđenja, nezasluženog isključenja igrača fk Hajduka, nedosuđenog jedanesterca, i tendencioznih odluka gl. sudije Dejana Santrača, oko prostorija kluba okupilo se 200-300 ogorčenih navijača fk Hajduk, pokušavajući da uđu u restriktivni prostor.

Želeci da smiri situaciju i spreci eventualne incidente naš predsednik Zoran Osmajić se uputio ka svlačionici svog kluba, kako bi smirio Hajdukove igrače i publiku. U trenutku kada je došao ispred svlačionica, vec se stvorila gužva i gurkanje nezadovoljnih, prisutnih ljudi. I sam predsednik kluba se našao u toj gužvi, ali je GNUSNA LAŽ da je udario Aleksandra Vlaškalića, niti bilo koga drugog.

Da li je neko udario Aleksandra Vlaškalića, to ne znamo, ali kako tvrde svi prisutni on nema nijednu ogrebotinu, a kamoli da je brutalno pretučen kako se navodi.

Naš predsednik je docnije samoinicijativno otišao do stanice policije, gde je sreo Aleksandra Vlaškalića i sam se uverio da dotični nema nikakve vidne povrede.

Očito je da Vojvodina želi da skrene pažnju sa niza loših rezultata, neuspeha, nečasnih radnji, i rasula u klubu optužujuci jedan pošteni klub kakav je Hajduk i njegove čelne ljude, ali im to neće uspeti jer cela javnost zna kako funkcionise fk Hajduk, a kako fk Vojvodina i čime se služi!”, stoji u saopštenju koje potpisuje Upravni odbor FK Hajduk.


 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari