Hackeviča zanima samo pobeda, Bujalski otkrio koga se Dinamo pribojava

Autor: Pavle Knežević
sreda 27.09.2017.
19:05
Izvor: Sportske.net

Sve osim pobede je neuspeh za trenera kijevskog Dinama.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Trener kijevskog Dinama Aleksandr Hackevič rekao je da njegovju ekipu sutra protiv Partizana zanima samo pobeda.

"Tim koji je igrao protiv Veresa je dobio duži odmor. Analizirali smo igru protiv Partizana, naročito iz ugla naše odbrambene igre. Obratili smo najviše pažnje na ofanzivnu igru Partizana i ako protiv njih budemo igrali kao u prvenstvu, biće problema", rekao je Hackevič novinarima na stadionu Partizana.

Ove reči, međutim, shvatite vrlo uslovno, jer su zapisane kao kombinacija minimalnog poznavanja ruskog jezika, ukrajinskih kolega i zdravog razuma, a najmanje prevoda, koji je, blago rečeno, bio neadekvatan.

"Srpski fudbaleri igraju snažno i vrlo su kreativni. Na to dodajte iskustvo, disciplinu i organizaciju. Teško je sada reći kako će izgledati tim, ali videćete sve sutra. Što se tiče našeg cilja, on se zna - pobeda u svakoj utakmici. To je naš jedini cilj sutra", rekao je beloruski trener.

Mbokani nije doputovao zbog povrede, a trener je rekao da računa na Vantuha, koji je povređen, ali je trenirao sa prvim timom.

Meč će se sutra igrati pred praznim tribinama, što je nešto što ne raduje Hackeviča.

"Biće teško obema ekipama. Igrati bez navijača je sasvim drugačije i pravi skroz drugačiji ambijent. Oni su 12. igrač Partizana. Što se nas tiče, mi smo igrali mnogo puta ove sezone igrali bez navijača, tako da se emotivno neće ništa bitno promeniti", rekao je trener.

Bolje je igrati pred punim tribinama. Organizovana ekipa, disciplinovana, snažna, imaju dobru tehniku. Ima sjajne fudbalere.

Vezni igrač Vitalij Bujalski takođe je rekao da je bolje igrati pred punim tribinama, a onda je otkrio od koga misli da Dinamu preti najveća opasnot.

"Spremili smo se dobro za utakmicu, razmatrali smo opasnosti koje nam preti. Najveća je od Tavambe, za njega smo se posebno spremali. Mi smo poslednju utakmicu odigrali slabije, ali smo razgovarali među sobom i nadam se da će sutra biti bolje", rekao je Bujalski.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke