Gvardiola pronašao napadača u Superligi Srbije!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 19.08.2019.
19:27
Izvor: Sportske.net, Mozzart sport

Englezi prepoznali talenat.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Mančester siti očigledno dobro poznaje srpsko tržište pošto su nakon braće Ilić bacili oko na još jednog mladog fudbalera.

Prema pisanjima portala Mocart sport, "Građani" su iskazali interesovanje za fudbalera Čukaričkog Slobodana Tedića.

Najbolji mladi fudbaler Superlige Srbije u jesenjem delu prošle sezone privukao je na sebe pažnju nakon odlaska Mudrinskog tako što je na osam utakmica postigao četiri gola.

I nije to ostalo nezapaženo jer su navodno čelnici Sitija izdvojili blizu tri miliona evra uslovljenim u različitim klauzula. Jedna od njih su i procenti od naredne prodaje na račun "brđana".

"Mogu samo da kažem da za Tedića postoje interesovanja najvećih evropskih klubova i to ne samo jednog. Što se toga tiče, ne brinemo za njega. Ali mogu i da garantujem da on ostaje u Čukaričkom do kraja ove sezone", rekao je sportski direktor "brđana" Nenad Mirosavljević u izjavi za isti portal..

Tedić bi u svakom slučaju ostao na Brdu do kraja sezone, a posle ko zna...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 19.08.2019
21:47

To su za Siti smešne pare, kupe ga pa ga šalju po pozajmicama kao i braću Ilić i mnoge druge. Siguran sam da imaju bar 30ak ovakvih igrača. Više bi voleo da ovaj Tedić ode negde u Belgiju ili Holandiju, pa čak i neki osrednji nemački klub, pa kad stekne iskustvo i ime, onda u neki klub što igra LŠ.

avatar
3x3
Monday, 19.08.2019
20:49

Nema on talenat za najvece klubove, to lako primeti. Neverovatno je kakve sanse on promasuje, a nije bas ni tehnicki najsjajniji. Jos je mlad i ima vremena za napredak, ali mislim da nikad nece moci da igra na nekom velikom nivou, takodje mislim da nece imati minute u ligama petice ako ikad i ode tamo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 19.08.2019
20:35

Auuu kako sam se prevario, taman sam pomislio da je pronašao Boaćija, a on ga još nije otkrio. Neka mu neko jav da Boaći postoji da i Siti osvoji LŠ.