"Grujić poslat sa namerom da spreči naš ulazak u Superligu!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 17.06.2020.
09:35
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Publika u Lazarevcu jasno stavila do znanja šta misli o suđenju na meču sa Zlatiborom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kolubara je propustila priliku da se plasira u Superligu pošto je na domaćem terenu izgubila od Zlatibora sa 2:1.

Ipak, u centru pažnje bio je arbitar Danilo Grujić sa svojim pomoćnicima koji su, tvrde Lazarevčani, na utakmicu stigli sa specijalnim zadatkom.

Grujić je u 40. minutu pokazao crveni karton igraču domaćeg tima Vasiljeviću, razlog je prigovor, u nastavku je Zlatibor sa dva gola "ubio" utakmicu za konačnih 2:1 na razočaranje skoro 3.000 navijača koji su Grujića i njegove pomoćnike sa stadiona ispratili pokličima "lopovi, lopovi" zbog niza diskutabilnih odluka.

"Kolubara nastavlja tamo gde je stala, borićemo se i dalje da sportskim putem stignemo do Superlige. Hteo bih da se zahvalim svim ljubiteljima fudbala koji su bili na meču, jer skoro 3.000 navijača ima malo koji klub. Dali su veliku podršku, ali to nije bilo dovoljno. Igračima Zlatibora zahvaljujem na fer i korektnoj igri i čestitam im ulazak u elitu. Sve ostalo mi kao klub ne želimo da komentarišemo, jer kako nama, tako i svima na tadionu, bilo je jeasno da je sudija Danilo Grujić došao samo sa jednim ciljem, a to je da spreči da Kolubara u fer i korektnoj igri ostvari san dug 101 godinu, a to je ulazak u društvo najboljih klubova. Iskreno bih voleo kad bi nadležne službe u FSS pogledale snimak utakmice i samo objektivno ocenile suđenje", rekao je sportski direktor Kolubare Dragan Urošević u izjavi za Sportski žurnal.

Kolo pre kraja, Kolubara je ostala na petoj poziciji sa 47 bodova, iza Metalca i Bačke koji imaju 50, i Grafičara i Zlatibora koji imaju po 51.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 17.06.2020
16:27

Где је тај детаљ? Има ли уопште на овом снимку? Што се тиче Гробара из Чокота, све је могуће. Није њему страно навлачење резултата.