Grujić najavio šampionsko slavlje protiv Partizana, ali još nešto će ODUŠEVITI ''Delije''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.04.2016.
10:41
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

S obzirom da je rekordna serija pobeda okončana, fudbaleri Crvene zvezde sada imaju novi, možda još primamljiviji cilj! A Marko Grujić, iako tek treba da obuče dres Liverpula, već razmišlja o povratku u svoju Zvezdu!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle jučerašnjeg trijumfa nad Radom, bez obzira na nešto slabiju igru, izvesno je da bi Crvena zvezda mogla i teoretski da obezbedi šampionsku titulu već u drugom kolu plej-ofa.

A ono što je takođe gotovo izvesno, jeste da će Zvezdin rival u toj utakmici biti - ekipa Partizana!

Pre toga, crveno-beli treba da dobiju i Borac u Čačku, kao i rivala u prvom kolu plej-ofa, a onda bi mogli da spremaju šampionsko slavlje i ''začine'' ga eventualnom pobedom nad partizanom u 151. ''večitom derbiju''.

Takvom scenariju nada se i Marko Grujić, koji je zbog povrede propustio nekoliko prethodnih mečeva, ali će do derbija sa Partizanom sigurno biti spreman.

''Voleo bih da titulu overimo baš protiv Partizana na našem stadionu! Bio bi to istinski spektakl pred našim navijačima, a i moj poslednji derbi u ovom mandatu.

Mogu vam reći da to žele svi igrači. Ali pre toga treba za vikend pobediti Borac u Čačku i protivnika u prvom kolu plej-ofa'',
objašnjava Grujić u izjavi za ''Kurir''.

Zvezdin vezista ne igra još od utakmice sa Jagodinom (3:1), kada je zaradio jedan jak udarac, posle čega se bol iz leđa spustio u zadnju ložu.

Ipak, procene su da će biti spreman za start plej-ofa, a za njegovo zdravstveno stanje se svakodnevno interesuju iz njegovog budućeg kluba, engleskog Liverpula.

''Stalno zovu i super su korektni. Predložili su mi da odem na dodatni pregled u Englesku, na magnetnu rezonancu, pa ću možda sledeće nedelje i otići. Interesuje ih kako mi je, žele da znaju sve o povredi. Vidim da im je stalo, a to mi mnogo znači'', objašnjava Grujić.

Ipak, iako tek treba da se pokaže i dokaže u Liverpulu, Grujić već sada razmišlja o povratku u svoju Zvezdu jednoga dana. I to zajedno sa Lukom Jovićem i Vukašinom Jovanovićem!

''Tu nema dileme! To je nešto što sam dužan Crvenoj zvezdi! A isto, verujte, razmišljaju Luka Jović i Vukašin Jovanović.

To ćemo sigurno uraditi jer smo mi morali da odemo ranije od predviđenog zato što je klub u teškoj materijalnoj situaciji. Vratićemo se sigurno i igrati sa Zvezdom u Evropi'',
poručio je Grujić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Thursday, 07.04.2016
22:36

Polako decko... jedna po jedna utakmica. Prvo pobeda a lako cete vi proslaviti. Vidis da iovako ne znamo sta cemo od grobara na nasim vestima, jos i ti dolivas ulje na vatru :D

avatar
Miroslav Srđo Srdić
Thursday, 07.04.2016
13:27

Vi grobari uvijek na pogresnom portalu komentarisete Zvezdine igrace sto znaci da nas pratite.Ako pogledamo te velike igrace grobara,Mitrovica koji je veliki promasaj,Markovica otjerase nekako iz Liverpula,i sta sad reci na te vase igrace,sacekajte da Gruja zaigra pa tad mozete da komentarisete a budite realni.

avatar
Povratak kralja XXXI
Thursday, 07.04.2016
12:28

Kad biste slavili titulu da niste imali pomoć sudija protiv: Metalca, Radničkog, Voždovca, Čukaričkog, Radnika, Javora, Mladosti, Partizana pa u drugom delu sezone protiv Partizana, Jagodine, Vojvodine i Rada? Nikad!

avatar
Ivancz
Thursday, 07.04.2016
14:23

Da nije sudija nebiste bili u prvih osam SLS, da nije sudija ispali bi iz kupa. Da ne spominjem silovanje Srbskog fudbala godinama unazad od strane tvog klubića a za vreme demokrata, a ti na svaku vest o Zvezdi pišeš kako nam pomažu sudije i kako je partizan trebalo da pobedi u oba derbija... Pozdravlja te Hugo sa preko 20 metara...

avatar
partizan igokea zg
Thursday, 07.04.2016
14:58

Kada biste osvojili 6 titila u nizu da niste imali pomoc sudija? Nikad!

avatar
Paul George
Thursday, 07.04.2016
11:54

Vratices se ti brzo,jer ces da grijes klupu u Engleskoj,tacnije,tribine,ali dobro napunices dzepove za citav zivot.

avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 07.04.2016
14:35

ako odigra 10 utakmica bice mu to maks. igrace po tim silnim kupovima haha

avatar
Shampi po manjini!
Thursday, 07.04.2016
14:35

ako odigra 10 utakmica bice mu to maks. igrace po tim silnim kupovima haha

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 07.04.2016
10:58

Veliko BRAVO Grujo, skidam ti kapu do zemlje jer baš tako treba da razmišlja svaki Zvezdin igrač koji je prošao kroz Zvezdinu omladinsku školu.