Grujić mora hitno u Liverpul, čekaju ga "slatke muke"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.05.2016.
09:21
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Marko Grujić propustiće narednu utakmicu Crvene zvezde u Surdulici, pošto je hitno morao u Liverpul po plan rada, ključeve od stana i novog automobila.

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde za vikend gostuju u Surdulici ekipi Radnika, a trener Miodrag Božović sigurno neće moći da računa na Marka Grujića koji će naredne dane provesti u Liverpulu.

Srpski reprezentativac moraće da se pojavi u Liverpulu kako bi sa članovima stručnog štaba Jirgena Klopa utanačio sve detalje vezane za trening i ishranu u predstojećem periodu, što je za "Sport" potvrdio i njegov menadžer Zoran Stojadinović.

"Grujiću sledi par razgovora sa službama kluba, kada je u pitanju ishrana i šta treba da se odradi tokom odmora na polju fizičke pripreme, kako bi se kasnije došlo do željenih rezultata" objasnio je Stojadinović.

Trodnevni boravak u Liverpulu Marko Grujić će iskoristiti da u blizini trening kampa odabere stan, ali i da zaduži ključeve automobila koji će koristiti nakon što se preseli na Ostrvo.

"Marku će biti ponuđeno par stanova i kuća na lokacijama koje su u blizini kampa i u kvartovima gde su ostale kolege. Čim se odradi taj posao sledi i izbor automobila" dodaje Stojadinović.

Za srpskog fudbalera najvažnije je da je dobio radnu dozvolu, pa će se 2. jula kao novi član ekipe Liverpula uključiti u pripreme za sezonu 2016/2017 u kojoj bi "Crveni" mogli da zaigraju i u Ligi šampiona.

Preduslov za plasman Liverpula u Ligu šampiona biće osvajanje trofeja u Ligi Evrope, a kada smo već kod toga, postoji mogućnost da Marko Grujić bude specijalni gost Jirgena Klopa na finalnom susretu sa Seviljom koji se 18. maja igra u Bazelu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Wednesday, 11.05.2016
12:30

uz Gruju i jos 2-3 prava Igraca, Klop sledece sezone moze da se zabavlja onako kako on zeli :)

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 11.05.2016
09:43

Srećno Grujo.

avatar
Chella_ynwa
Wednesday, 11.05.2016
09:31

Blago njemu. Od igranja sporta koji volis ,sa 20 godina dobijes stan u Liverpulu, auto i platu od preko milion evra. I pored toga igras za naveci Engleski klub. Zavidim mu :)

avatar
CZYNWA
Wednesday, 11.05.2016
14:55

Haha evo ja upravo razmisljam sta bi ja uzeo, Aston Martina, rols rojsa ili neki VW, pa opet kontam Mercedes je Mercedes...