Grujić ispunio želju od milion evra, šta mu je Markec rekao?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.01.2016.
13:21
Izvor: Beta

Na početku priprema fudbalera Crvene zvezde, najveću pažnju novinara, naravno, izazvao je Marko Grujić, novi fudbaler Liverpula na pozajmici u Zvezdi do kraja sezone, pozajmici koja košta milion evra.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novi fudbaler Liverpula Marko Grujić rekao je danas da je on insistirao da ostane na pozajmici u Crvenoj zvezdi do kraja sezone, pošto iz beogradskog kluba želi da ode kao šampion Srbije.

"Osećam se ponosno što je Zvezda kao nekada počela da izbacuje igrače za najveće klubove u Evropi. Rekao sam (treneru Livepula Jirgenu) Klopu da želim da osvojim titulu sa Zvezdom i odem sa velikim priznanjem i da smo jako blizu.

Očekujem da nastavimo niz pobeda i uđemo u istoriju kao jedan od najboljih timova u istoriji kluba"
, rekao je Grujić novinarima na okupljanju fudbalera Zvezde pred početak priprema.

Jesenji deo prvenstva Zvezda je završila na prvom mestu na tabeli bez poraza, sa 25 bodova više od Borca i Čukaričkog. Grujić je kazao da je Klop pratio dešavanja u srpskom fudbalu.

"Kada smo se čuli posle utakmice sa Radničkim rekao mi je da zna da smo u Nišu igrali tešku utakmicu, bio je u toku što se tiče naše lige. Iako zna da imamo bodovnu prednost, objasnio sam mu da želim da osvojim titulu i moja želja je presudila da ostanem u Zvezdi", kazao je Grujić.

On je dodao da nije imao dovoljno vremena da se odmori zbog svega što se dešavalo oko transfera, kome se protivio njegov otac.

"On je želeo da skine teret sa mojih leđa zbog novinskih natpisa koji su se mesecima pojavljivali da sam ja jedini izvor (prihoda) kluba. Ali, kod kuće smo rešili dileme, najbitnija je moja želja da odem u Liverpul i on je to prihvatio", rekao je ovaj 19-godišnji fudbaler.

Grujić je naveo da je Liveprul jedan od najvećih svetskih klubova, sa veličanstvenom atmosferom na utakmicama.

"Bio sam sa novim saigračima u trening centru, ostaje mi da radim do leta, da stičem rutinu u narednim utakmicama i spremno dočekam pripreme sa novim klubom", rekao je on.

Grujić je dodao da je sa Lazarom Markovićem, koji igra kao pozajmljen igrač Liverpula u turskom Fenerbahčeu, razgovarao o tome šta se očekuje u engleskom fudbalu.

"Rekao mi je da su velika očekivanja i da je veliki pritisak, ali navikao sam da igram tako, jer je i u Zvezdi pritisak. Moram da ih uverim da imam kvalitet, da vide od čega sam satkan, posle će sve biti na meni.

Mnogo ljudi priča da nije trebalo da idem u Englesku, već da sam mogao da igram u Belgiji ili Holandiji. Ja sam toliko samouveren da mislim da ću odmah igrati tamo"
, rekao je on.

"Verujem u svoj kvalitet, moram da radim na fizičkom planu u narednih četiri ili pet meseci, a što se tiče fudbala, mislim da mogu tamo da igram", dodao je Grujić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ParniValjak!
Tuesday, 12.01.2016
11:07

Grujic ce praviti razliku u Liverpulu , njehove partije to dokazuju... Ajde Grujo srcno I sve najbolje!

avatar
PARTIZAN_R. SRPSKA_
Monday, 11.01.2016
21:11

Malog nahvalili pa se uzivio, sad hvali sam sebe :-) Brzo ces ti na pozajmicu kod Klopa, kao Jojic.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 11.01.2016
18:23

Grujo ti si kralj fudbala, svaka ti dala.

avatar
degrobarizator
Monday, 11.01.2016
15:41

Grujo ono sto ti je potrebno to je samopouzdanje, a toga ti ne fali. Bices ti pravi kada bude trebalo.

avatar
Gall
Monday, 11.01.2016
19:36

Ima mnogo toga sto mu je potrebno za prenijer ligu a trenutno nema niti ce imati

avatar
degrobarizator
Monday, 11.01.2016
23:00

Kad strucnjak kao ti objasni onda sta reci :)

avatar
Carina
Monday, 11.01.2016
15:18

Grujicu, ako citas ili ne citas, ne znam, ali kao neko ko prati premijer ligu i ucinke nasih igraca u njoj mogu samo jedno da ti savetujem-strpljenje. Igraci iz Srbije koji su uspeli u premijer ligi su Bane i Vidic. Bane je u Celsi dosao u januaru i na prvu utakmicu cekao 9 meseci, dok je Vidic cekao 6 meseci, a imas i primer Tosica koji je zeleo da igra redovno u junajtedu, pa je zahtevao pozajmicu i transfer kada nije igrao prvih par meseci, pa sada prica kako se najvise zbog toga kaje, sto nije poslusao Fergusona i sacekao sansu. Sve i da sledece godine odigra samo liga kup i par prvih meceva u FA kupu, ne treba da srlja, nego samo lagano.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 11.01.2016
15:02

Grujo samo cvrsto veruj u sebe i sigurno ces napraviti veliku karijeru.

avatar
Realan tip
Monday, 11.01.2016
14:41

Smorise sa Grujicem za medalju.Sve najbolje zelim momku, ali samo o njemu vijesti.

avatar
The KING(guapo)
Monday, 11.01.2016
14:22

Markovic trkac u kopackama da daje Grujicu savete?hahahahahaha

avatar
The Real Man
Monday, 11.01.2016
15:05

Opusti se decko, Markovic je za sada od Grujica vise ucinio u dosadasnjoj karijeri.

avatar
PoparaZarko
Monday, 11.01.2016
15:21

Slusaj, Grujic je odigrao jednu nepunu polusezonu odlicno, Markovic i u Partizanu i Benfici dosta vise.. Tako da iako moze da bude uspesniji, Grujic to jos nije jer niti je odigrao 3 ozbiljne utakmice(derbi je jedna, Cuka druga), nije odigrao jednu-jedinu bilo kakvu evropsku utakmicu, nije debitovao za A tim repr. tako da mnogo treba da bi Grujica neko smatrao za igraca. Ova lakrdija od domace lige ne moze da bude merilo. Van nje jos nista nije pokazao tako da omalovazavanje Markovica je cisti simpatizerski hir koji od onog koji ga iznosi pravi pomalo smesnu osobu.