''Grof'' u novom problemu - Ko će predvoditi Zvezdin napad u Čačku?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.04.2016.
11:39
Izvor: Sportske.net

Utisci sa 151. večitog derbija se polako sležu, ali kada je Zvezda u pitanju, dve su nepovoljne posledice iz duela sa Partizanom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je u 151. večitom derbiju nastavila seriju nepobedivosti ove sezone u domaćem šampionatu, ali posle 1:1 na ''Rajku Mitiću'', trener crveno-belih Miodrag ''Grof'' Božović ima dva nova kadrovska problema.

Oni koji su gledali utakmicu izmeđšu Zvezde i Partizana, znaju da je početkom drugog poluvremena najbolji strelac crveno-belih Ugo Vijera morao da napusti teren zbog povrede i njegov nastup u sledećem kolu protiv Borca u Čačku je pod velikim znakom pitanja.

Klub iz Ljutice Bogdana je na zvaničnom sajtu potvrdio da se još ne zna tačna dijagnoza i da će težina povrede portugalskog fudbalera biti jasnija kada spadne otok i kada se obave nova neophodna snimanja.

Vijeru je u subotu sjajno zamenio Predrag Sikimić, koji je u 85. minutu meča postigao prelep gol za Crvenu zvezdu, ali trener Miodrag Božović ni na njega neće moći da računa protiv Čačana.

Razlog su, kako je saopštenu na zvaničnom klupskom sajtu, parni kartoni koje će Sikimić morati da odradi protiv Borca, pa se postavlja pitanje ko će predvoditi napad Crvene zvezde u Čačku.

Od klasičnih napadača na koje Zvezdin šef struke još može da računa, ostao je Petar Orlandić, koji već dugo čeka pravu priliku da zaigra, s obzirom da je čitave sezone u senci pomenute dvojice napadača, kao i Luke Jovića pre njegovog transfera u Benfiku.

Takođe, jedna promena u sastavu crveno-belih biće i na poziciji štopera, jer zbog isključenja u derbiju, ni Zoran Rendulić nema pravo nastupa protiv Borca, pa će tu poziciju najverovatnije zauzeti Brazilac Edson.

Prema tome, očekivana Zvezdina postava u Čačku mogla bi da izgleda ovako: Kahriman, Petković (Cvetković), Luković, Edson, Ibanjez, Donald, Le Talek, Grujić, Katai, Srnić i Orlandić.

Dodajmo još i da se utakmica između Borca i Crvene zvezde igra u subotu od 16 časova na stadionu u Čačku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Monday, 18.04.2016
14:05

Ja bi najradije gurnuo Joveljica, nije utakmica od nekog velikog znacaja, a moze da bljesne. Eventualno Kataija u napad, a Plavsica na krilo ili Le Talek da glumi laznu 9-ku, dosta slican Haviju Martinezu, igra sve- od stopera do spica.

avatar
Аполо
Monday, 18.04.2016
12:01

Sikimica treba staviti u prvu postavu, pa naknadno zameniti sa Orlandicem.

avatar
Nemanja Vidic No1.
Monday, 18.04.2016
13:04

Pa Sikimic ima kartone

avatar
Coa
Monday, 18.04.2016
15:15

tebra pise lepo Sikimic ima parne kartone ne moze da igra...

avatar
RamboBabaManUtd
Monday, 18.04.2016
11:59

Pre bi stavio Katai-a u vrh napada nego Orlandica, a Plavsica na mesto Katai-a. Katai ima taj INSEKT za gol.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 18.04.2016
11:55
avatar
Toni Kroos
Monday, 18.04.2016
11:47

Orlandic u startnoj a mali Joveljic na klupi.. Cvetkovic pre Petkovica..