''Grof'' traži da se ''mućne glavom''! Brine ga igra pred derbi s Partizanom!

Autor: Beta Beta
subota 25.02.2017.
15:36
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegova ekipa današnju utakmicu protiv Bačke odigrala ispod nivoa, pošto je postigla samo jedan gol sa dva igrača više u drugom poluvremenu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas u Bačkoj Palanci domaću Bačku sa 3:0 i stekli devet bodova prednosti nad Partizanom.

"Mislim da smo prvo poluvreme odigrali kako treba, napravili smo mnogo šansi koje nismo iskoristili. U drugom poluvremenu smo igrali jako loše. Imali smo igrača više neko vreme, a posle toga i dvojicu više, ali smo na kraju uspeli da postignemo samo jedan gol.

Mislim da smo igrali ispod nivoa. Ako budemo igrali ovako u 'večitom' derbiju (s Partizanom), biće teško. Moramo dobro da mućnemo glavom",
rekao je Božović za televiziju Arenasport posle utakmice.

Beogradski tim utakmicu je završio sa dva igrača više, pošto su isključeni Marko Klisura u 53. i Strahinja Manacanović u 65. minutu.

Trener Bačke Zoran Govedarica rekao je da je nezadovoljan pristupom svojih igrača.

"Ne postoji ništa pozitivno što možemo da izvučemo iz ove utakmice. Naivno smo primili golove, a klub kakav je Zvezda ne prašta greške. Rano su poveli, iz naše gluposti dobili smo drugi crveni karton i to zbog nesportskog ponašanja, što ne sme da nam se dešava.

Moramo da izvučemo pouke i okrenemo se narednom protivniku. Pristup utakmici je bio najlošiji otkako sam u klubu, sa previše respekta su ušli, pravili velike greške, što nije bila njihova osobina u prethodnim utakmicama. Promenili smo tim, mnogo igrača je debitovalo, verovatno je to uticalo, ali nije opravdanje",
rekao je Govedarica.  

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Sunday, 26.02.2017
03:04

Svesno smo spustili ritam, jer kad bi isli da ih napunimo, utakmica bi se zaostrila, narocito posle drugog iskljucenja. Mislim da smo odigrali pametno i okoncali mec rezultatom 3:0, pored promasenog penala i jos 4-5 stopostotne prilike. Sanse stvaramo, ali realizacija nije optimalna. Protiv Partizana nece ih biti vise od deset, tako da moramo da se bolje snalazimo u protivnickom sesnaestercu.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 25.02.2017
18:59

Ако друго полувреме нисмо личили на ништа онда си за то највише крив ти Грофе. Шта си могао да очекујеш кад у тиму имаш у исто време Кангу и Милијаша. Не зна се ко је од њих двојице спорији а у дефанзиви их ни нема.

avatar
Black&White
Saturday, 25.02.2017
16:39

Znamo svi da ce ih Partizan napuniti !!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 26.02.2017
11:36

Хоће. Бачка стварно није неки тим...