'Grof' sve iznenadio - Nema Donalda, Ristić na krilu, omladinac u veznom redu! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.04.2017.
16:01
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović bio je prinuđen da napravi rokade u startnoj postavi za duel sa Borcem, ali je svojim izborom iznenadio sve.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije dočekuje čačanski Borac u poslednjem meču ligaškog dela Superlige, a strateg Crvene zvezde Miodrag Božović morao je da napravi nekoliko rokada zbog povreda i suspenzije Abrahama Frimponga.

"Grof" je najavio da će biti promena, ali je malo ko očekivao da će rokade podrazumevati izostanak Mičela Donalda iz prve postave i ubacivanje omladinca Uroša Račića u vezni red.

Pođimo od zadnje linije i činjenice da uz standardne Petkovića i Lukovića igraju Damjan Le Talek i Stefan Milošević. Francuz je iz veznog reda prebačen na štopera zbog suspenzije Frimponga, a Milošević je zauzeo mesto u startnoj postavi jer je Mihailo Ristić "gurnut" na krilo!

Umesto Mičela Donalda i Damjana Le Taleka pozicije u centralnom delu terena zauzeće Nenad Milijaš i Uroš Račić, što će biti odlična prilika da Zvezdin omladinac sarađuje sa iskusnim vukom.

Srđan Plavšić i Gelor Kanga će zauzeti svoje uobičajene pozicije, a Mihailo Ristić je na poziciju krila. U napadu je došlo do najavljene rokade kako bi se Srđan Vujaklija "osvetio Borcu".

Utakmica Crvena zvezda - Borac počinje u 17 časova.

Crvena zvezda - Manojlović, Petković, Le Talek, Luković, Milošević, Račić, Milijaš, Kanga, Plavšić, Ristić, Vujaklija;

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke