Grof šokirao jednim izborom, Nikolić očekivano! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.09.2016.
17:12
Izvor: Sportske.net

Za manje od sat vremena u Humskoj počinje 152. "večiti" derbi, a evo ko su fudbaleri koji će u 18 časova istrčati na teren i krenuti u borbu za bodove i čast.

partizan.rs/Sportske.net
partizan.rs/Sportske.net

Povezane vesti

Stadion Partizana u Humskoj večeras će biti poprište najveće svetkovine srpskog fudbala pošto će "večiti" rivali odmeriti snage 152. put.

Tokom nedelje na izmaku mnogo se pričalo o tome kakav će biti izbor trenera Partizana i Crvene zvezde, a mora se priznati da je Miodrag Božović pokazao više hrabrosti.

Crnogorski stručnjak je odlučio da baci u vatru mladog golmana Filipa Manojlovića što je potez koji je malo ko mogao da očekuje kada se ima u vidu da Manojlović nije branio ni na jednoj značajnoj utakmici crveno-belih.

Mora se, međutim, reći da je Filip Manojlović na početku sezone sačuvao mrežu Bačke u duelu sa Partizanom i da u tom smislu zna šta ga očekuje kada je protivnički tim u pitanju.

Miodrag Božović je poslušao glas navijača i izostavio Pabla Moučea iz startnih jedanaest pa će umesto Argentinca igrati Slavoljub Srnić. Napad Crvene zvezde predvodiće oporavljeni Hugo Vieira koji je dobio prednost u odnosu na Petra Orlandića. Interesantno, Crnogorac nije ni na klupi za rezerve!

Trener Partizana izveo je sastav koji je bio očekivan. Jedina pozicija o kojoj se možda spekulisalo bila je pozicija drugog centralnog veznog igrača, a nju je popunio Marko Jevtović.

Partizan sastav
Grafika: Sportske.net

Partizan (4-4-2): Kljajić; Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić; Everton, Jevtović, Mihajlović, Leonardo; Božinov, Đurđević;

Klupa: N. Stevanović, Bogosavac, Marjanović, Ilić, Đurđić, A. Stevanović, Janković;

Crvena zvezda sastav
Grafika: Sportske.net

Crvena zvezda (4-2-3-1): Manojlović; Petković, Luković, Le Talek, Ristić; Donald, Poletanović; Srnić, Kanga, Ruiz; Vieira;

Klupa: Supić, Račić, Plavšić, Cvetković, An. Luković, Anđelković, Fibel;

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Apo
Saturday, 17.09.2016
17:49

Bolje nego onog panja na golu

avatar
dinEdo
Saturday, 17.09.2016
17:39

Sve ajde, ali sto Gogue nema bije ni jasno

avatar
Filip MUFC
Saturday, 17.09.2016
17:37

Jedino što sam pogrešio, a tiče se Zvezde je što sam rekao da će Cvelou biti starter.Inače znao sam da će Manojlo i Srna igrati.

avatar
Toni Kroos
Saturday, 17.09.2016
17:27

Mazic ce sigurno svirati penal za komsije kako bi skinuo teret sa ledja i zato mi je drago da je na golu Manojlovic koji ce isti taj penal i odbraniti!

avatar
Povratak kralja 4 2
Saturday, 17.09.2016
17:25

Šta je očekivano, očekivano je da Jevtović igra?