''Grof'' pred Rad: ''Svi nam se smeju zbog ovih lopti!''

Autor: Beta Beta
utorak 05.04.2016.
14:25
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da bi bilo lepo da njegovi fudbaleri osvoje titulu u Super ligi bez poraza, ali da je u svakom slučaju bitno da se osvoji prvenstvo.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekipa Miodraga Božovića u dosadašnjem toku prvenstva nije pretrpela nijedan poraz, a ukoliko sezonu završi bez izgubljene utakmice postaće prvi tim u klupskoj istoriji kojem je to pošlo za rukom.

"Sigurno bi bilo lepo da završimo prvenstvo bez poraza, ali u suštini je bitno da osvojimo, kako god, ali da osvojimo... Ako može bez poraza bilo bi fenomenalno, ali biće fenomenalno i s porazom", rekao je Božović novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Crvena zvezda dočekaće sutra Rad na stadionu Rajko Mitić u utakmici 29. kola Super lige Srbije.

"Sigurno nas očekuje teška utakmica, jer je Rad u nastavku prvenstva samo jednu utakmicu izgubio i to od Spartaka, ali je odigrao dosta nerešenih. To je ekipa koja ima dosta iskusnih igrača, koji znaju da igraju fudbal. Smenili su danas trenera, što je za njih dodatni motiv da nas iznenade. Ukoliko budemo imali pravi pristup nećemo dozvoliti iznenađenje", kazao je on.

Na pitanje da prokomentariše smenu trenera Rada Milan Milanovića, Božović je rekao da su to " interne stvari" i da nema on šta to da komentariše.

Božović je rekao da su svi igrači spremni za sutrašnju utakmicu.

"Kadrovska situacija je izvanredna. Svi su se oporavili... Lete", kazao je on.

Crveno-beli su u prethodnom kolu odigrali nerešeno bez golova protiv Vojvodine u Novom Sadu, pa je tako okončan pobednički niz od 24 prvenstvene pobede.

Novinare je zanimalo da li mu je najbolji strelac crveno-belih Ugo Vijeira zamerio što je zamenjen u drugom poluvremenu.

"Prvo, svi mogu da budu zamenjeni. Drugo, ne razmišljam o rekordima, već o ekipi i rezultatu. Žao mi je što on nije postavio rekord, ali imao je dve situacije u prvom delu da reši, ali nije. Dosta igrača su protiv Vojvodine mogli da budu zamenjini... Što se tiče rekorda vezanih pobeda... Mi smo sami sebi ti nametnuli, to niko nije tražio od nas", kazao je Božović.

Na pitanje da li je zadovoljan igrom ekipa u prolećnom delu šampionata, s obzirom na to da je zimus izrazio želju da ekipa brže igra, Božović je rekao da je teško ubrzati igru u uslovima u Srbiji.

"Mi onog momenta kada ubrzamo - dajemo golove. Vrlo je teško igrati tako, jer se velika većina ekipa brani. Tereni su vrlo loši. Lopte... Svi koji vide s kakvim loptama igramo se smeju", rekao je on.

Utakmica 29. kola Super lige izmedju Crvene zvezde i Rada igraće se sutra od 16.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Totalno Iskren
Tuesday, 05.04.2016
16:32

RAD DO POBEDE!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 05.04.2016
15:47

Grofe, a na kraju ćemo se mi smejati, a ko se poslednji smeje najslađe se smeje.

avatar
Shampi po manjini!
Tuesday, 05.04.2016
15:46

#smesneloptekaoismesnatitula

avatar
RadovanRD
Tuesday, 05.04.2016
14:50

Kojih lopti? Naslov Vam se ne slaze sa tekstom

avatar
indija durot
Tuesday, 05.04.2016
15:10

Procitaj do kraja